Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 03-07-05, 12:34   #1
sil4tuning

Purtator cuvant SUN RACERS

Stage 5

sil4tuning's Avatar

Member of:
[Sun Racers]
[Opel]
Default Masina cu hidrogen

http://www.bbc.co.uk/romanian/news/s...hidrogen.shtml
Nu va fi mai ieftină. Nu va reduce cantitatea de gaze cu efect de seră din atmosferă. Nu va fi simplu de obţinut. Dar va fi mai sănătoasă. Un studiu recent publicat īn revista Science arată că dacă toate maşinile folosite acum īn Statele Unite ar trece de pe combustibilii tradiţionali pe hidrogen numărul de decese ar fi mai mic. Mai precis, scăderea substanţelor poluante care provoacă astmul bronşic şi alte probleme respiratorii ar fi atāt de mare īncāt ar reduce numărul de decese cu peste 6.000 pe an. mai multe in art de sus

CDTI
sil4tuning is offline   Reply With Quote
Old 05-07-05, 16:53   #2
TND--TEAM

Stage 5

TND--TEAM's Avatar

este o invetie foarte buna pt romani dar oare cand v-a fi pusa aceasta masina in productie poate cand ii va plati vreun constructor inventia
TND--TEAM is offline   Reply With Quote
Old 07-09-06, 04:32   #3
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
Default Re: Masina cu hidrogen

cred k se putea inventa de mult timp..dar toate proiectele sunt cumparate pe bani grei de firmele petroliere si poate chiar de producatorii de automobile
acuma toti au inceput sa aiba hibride..dar sunt prea scumpe sa fie cumparate de oricine..in romania..diesel-ul este iubit
asta e
poate o sa lanseze masini hibride(fuel cell car-mecedes a klasse-de ex) si o sa fie ieftina si nu ramanem fara fossile fuels pe pamant,nu?
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 10-09-07, 05:39   #4
Kaszoni

Stock

Default Re: Masina cu hidrogen

Eu cred ca in cel mult 15 ani se va folosi technologia cu hidrogen .pt ca nu vor avea de ales.si cred ca va fi extras din apa,prin electroliza,la bordul masinii.si aceea electroliza va fi foarte eficienta,si nu va consuma mult curent.
Kaszoni is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -