![]() |
Masina cu hidrogen
http://www.bbc.co.uk/romanian/news/s...hidrogen.shtml
Nu va fi mai ieftină. Nu va reduce cantitatea de gaze cu efect de seră din atmosferă. Nu va fi simplu de obţinut. Dar va fi mai sănătoasă. Un studiu recent publicat īn revista Science arată că dacă toate maşinile folosite acum īn Statele Unite ar trece de pe combustibilii tradiţionali pe hidrogen numărul de decese ar fi mai mic. Mai precis, scăderea substanţelor poluante care provoacă astmul bronşic şi alte probleme respiratorii ar fi atāt de mare īncāt ar reduce numărul de decese cu peste 6.000 pe an. mai multe in art de sus |
este o invetie foarte buna pt romani dar oare cand v-a fi pusa aceasta masina in productie poate cand ii va plati vreun constructor inventia :lol:
|
Re: Masina cu hidrogen
cred k se putea inventa de mult timp..dar toate proiectele sunt cumparate pe bani grei de firmele petroliere si poate chiar de producatorii de automobile
acuma toti au inceput sa aiba hibride..dar sunt prea scumpe sa fie cumparate de oricine..in romania..diesel-ul este iubit:(:( asta e poate o sa lanseze masini hibride(fuel cell car-mecedes a klasse-de ex) si o sa fie ieftina si nu ramanem fara fossile fuels pe pamant,nu? |
Re: Masina cu hidrogen
Eu cred ca in cel mult 15 ani se va folosi technologia cu hidrogen .pt ca nu vor avea de ales.si cred ca va fi extras din apa,prin electroliza,la bordul masinii.si aceea electroliza va fi foarte eficienta,si nu va consuma mult curent.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:36. |
- Copyright 2026 4Tuning