Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 05-08-07, 01:20   #1
luci_s

Stage 2

luci_s's Avatar

Arrow >> Recarosare <<

se mai poate face recarosare? ce acte sunt necesare? de exemplu eu am o masina inmatriculata un bmw 320 rosu,acte in regula,dar la tablarie sta cam prost,in schimb mai am un urs alb acelasi model impecabil,fara nici un act,intrebarea mea este daca pot sa fac recarosare si sa il pun in circulatie pe cel alb,sa am toate actele in regula serii si toate cele? ce conditii trebuie indeplinite,va rog cine stie sa ma indrume,sau sa ma sfatuiasca ce sa fac,de preferat cineva care a mai facut lucrul acesta,va multumesc mult de tot
Old 07-08-07, 13:58   #2
luci_s

Stage 2

luci_s's Avatar

Default Re: >> Recarosare <<

nu stie nimeni?
luci_s is offline   Reply With Quote
Old 09-08-07, 03:04   #3
B-13-FFA

Stage 5

B-13-FFA's Avatar

Member of:
[VW]

daca faci recarosare dupa noua legislatie trebuie sa platesti taxa de prima inmatriculare. asa ca mai bine cheleste-le pe ambele schimba tot panoul cu serii se pe una pe alta la cineva care se pricepe si vopseste-o
alta solutie rentabila pentru tine nu vad. doar sa tai ursu bun si sa pui pe celalalt elementele de caroserie
Old 09-08-07, 03:06   #4
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by B-13-FFA View Post
daca faci recarosare dupa noua legislatie trebuie sa platesti taxa de prima inmatriculare. asa ca mai bine cheleste-le pe ambele schimba tot panoul cu serii se pe una pe alta la cineva care se pricepe si vopseste-o
alta solutie rentabila pentru tine nu vad. doar sa tai ursu bun si sa pui pe celalalt elementele de caroserie
de acord cu el
pune mana si strange bani ca sa ai cu ce plati tinichigiul si vopsitorul
si vezi u mai departe
multa bafta!
sebaaa is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -