Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 03-08-07, 00:27   #1
kallu

Stage 2

kallu's Avatar

Default Impresii Fiat BRAVO

Salutari in primul rand pentru ca sunt un nou venit in acest forum

Acum cateva zile mi-am cumparat un Fiat Bravo 1,9 TD, din 1998 .... ceva impresii , pareri bune , pareri rele despre masina , se strica vreo piesa mai repede , inca nu stiu asa multe despre masina , unii zic motoarele astea diesel sunt mai bune decat alte motoare diesel, unii spun ca sunt piesele mai scumpe . Am facut deja vreo 1500 km si pe autostrazi si pe la munte , masina merge super . Ar trebui sa schimb niste filtre de ulei , aer , motorina ... ce ulei ar fi mai bun, ARAL e bun de ceva ? ...
Se accepta orice fel de parere ...
Multumesc
kallu is offline   Reply With Quote
Old 08-08-07, 01:43   #2
gabitzUU

Stage 5

gabitzUU's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Impresii Fiat BRAVO

am eu un golf,numa ulei castrol se baga in el si merge super bine,in 1400 km numai la talpa(mers Sportiv) si in oras si in afara,nu prea a papat ulei asa...cel mult 100 grame,si motorul toarce "ca o pisicuta" )) Ti'as recomanda filtru aer sport K&N, Evacuare BORLA,eventual daca ai bani cu finala de carbon, si ca sa nu arate ca orice alt fiat bravo,incalt-o cu niste jante frumoase in 5 spite subtiri !
gabitzUU is offline   Reply With Quote
Old 10-08-07, 07:53   #3
sponsoru

Stage 5

sponsoru's Avatar

filtru aer sport si evacuare...castigi cam 50 de cai..)) copile baga-ti mintile-n cap .. mai bine o lasi asa cum e ii schimbi doar look-ul eventual..
sponsoru is offline   Reply With Quote
Old 10-08-07, 12:41   #4
aski

Stage 2

http://www.clubfiat.ro/forum/
aski is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -