se poate rezolva si cu acceleratia... cu o volanta mai mica se tureaza ma repede dar se si duce mai repede ambreiajul.... eu unu' am pe masina in momentul asta volanta mai mica... volanta care trebuie sa o pun eu este mai mare si are si senzorul pentru aprindere electronica.... iar din cauza ca eu am decis sa pastrez volanta fara senzor... adik mai mica decat normal acum am aprinderea normala cu delcoul dispus undeva in stanga motorului nu in fata... intre paleti si blocul motor cum ar trebui normal.... oricum mie imi place cum merge.... problema este ca acum e mai greu de reglat avansul masinii si totodata relantiul.... oricum am facut cateva curse cu el pana acum.... pot sa spun ca inca nu am pierdut niciuna

cu un saab 9-3 aero 20t 175hp a ramas cu o masina in urma pe o distanta cam de 7-800m , un E270 CDI 170hp tot o masina si ceva in urma dar pe distanta mai scurta.... erau mai apropiate semafoarele unul de altul.... BMW 525i, opel astra1.8t, octavia 1.9tdi, passat1.9TDI 130hp si au mai fost cateva... un rover 850 parca ... un hyunday terracan, santa fe, opel frontera si tigra.... cam astea sunt masinile cu care am facut pana acum.... cel mai bun dintre toate mi s-a parut saab-ul , mercedes-ul si pe urma bmw-ul 525...