Salut . Sunt nou pe aici si imi cer scuze anticipat daca am postat unde nu trebuie dar vreau sa va aflu opinia cu privirea la asa numitele spalatorii self service.
Ma intereseaza un aspect in mod particular (atat pentru cei care folosesc astfel de spalatorii cat si pentru cei care nu folosesc).Urmeaza sa demarez un proiect pentru o spalatorie self service si chiar as vrea sa aflu opinia voastra.
Incep prin a spune ca viitoare spalatorie self service va fi amplasata langa o vulcanizare auto (ceea ce cred eu ca va determina si clientii care vin la vulcanizare sa foloseasca spalatoria self service).
Problema este ca terenul pe care va fi amplasata spalatoria este limitat ca dimensiune si soferii care intra in spalatorie ( vor fi 2 statii/piste de spalat) vor fi nevoiti sa iasa cum au intrat ,adica sa bage in marsalier si sa dea cu spatele ceea ce va ingreuna si asteptatul la coada ,pentru ca nu iti vei punea parca masina in spatele celui din fata ta pentru ca ala trebuie sa dea cu spatele ca sa iasa de acolo.
Intrebarea e :
1.Este acest lucru un discomfort destul de mare ca sa nu frecventati spalatoria respectiva ?
2.Daca da ,cum si cu ce ar trebui sa compenseze o astfel de spalatorie ca sa va faca sa va razganditi ? (pret mai bun ,presiuniea jetului de apa mai mare ? un aparat de cafea etc ?)
Orice opinie , orice parere este foarte importanta pentru mine,va rog sa lasati un comentariu.
Am pus o poza oarecare cu o spalatorie self-service pentru cei care nu stiu cum arata