| Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
16-06-07, 22:03
|
|
 Stage 5
|
Dilema!!
Am un passat vr6 si vreau sa pun un motor mai mic pe benzina 1.6 eventual 1.8.Se poate pune? sau nu o sa il omologheze cei de la rar.
|
|
|
17-06-07, 13:05
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Re: Dilema!!
dc vrei sa schimbi motorasul ala mai bine vinzi masina unui pasionat de vr6 si cumperi una pe motorina daca crezi ca aia nu este buna pt tine
|
|
|
17-06-07, 14:46
|
|
 Stage 5
|
Am incercat sa o vand,dar este passat variant..multi au fobie de masini combi si nu am primit oferte concrete +ca acuma am nevoie de o masina care sa munceasca + ca am cerut pe ea 3000e sunt passaturi simple care se vand la bani mai multi....sunt decis sa dau motoru jos...intrebarea mea este se poate sau nu sa pun un motor mai mic si sa mi-l omologheze?
|
|
|
17-06-07, 15:38
|
|
  Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [PEUGEOT]
|
Quote:
Originally Posted by BULLETTT
Am incercat sa o vand,dar este passat variant..multi au fobie de masini combi si nu am primit oferte concrete +ca acuma am nevoie de o masina care sa munceasca + ca am cerut pe ea 3000e sunt passaturi simple care se vand la bani mai multi....sunt decis sa dau motoru jos...intrebarea mea este se poate sau nu sa pun un motor mai mic si sa mi-l omologheze?
|
Exista o solutie mult mai simpla si ieftina : instalatie GPL.
|
|
|
17-06-07, 16:33
|
|
 Stage 5
|
Am bani de benzina dar pt ce vreau sa fac cu masina nu mai trebe un 2.8 sub capota
|
|
|
18-06-07, 00:08
|
|
 Stage 5
|
dar totusi ala este destul de bun daca ai de gind sa cari ceva cu ea sau so muncesti cum ai zis tu si atunci vb lui este bun un gpl
|
|
|
18-06-07, 00:31
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by FIGHET
dc vrei sa schimbi motorasul ala mai bine vinzi masina unui pasionat de vr6 si cumperi una pe motorina daca crezi ca aia nu este buna pt tine
|
poti sa-l pui linistit or sa ti-l omologheze nu au de ce sa nu vrea ,conditia sa fie din acelas tip care echipeaza modelul tau,oricum pui unul cu performante mai slabe decat vr6,si ca sa fi mai lamurit dute la rar si intreaba ce si cum
|
|
|
18-06-07, 09:57
|
|
 Stage 5
|
Am fost la rar si mi-au spus ca pot pune alt motor cu conditia sa fie tot pe benzina (nu mai merge trecerea de la benzina la motoriana sau invers) si au spus ca diferenta sa fie de +,- 40 kw.Acuma daca pun 1.8 are sa zicem maxim 90 cp vr6 are 174 diferenta este mai mare de 40kw.Eu cred ca se poate rezolva deoarece pun motor mai mic,nu solicit sistemul de franare,directie suspensii...problema este cand pui unul mai tare.
|
|
|
24-06-07, 12:32
|
|
 Stage 4
|
eu unu nu ash scoate motoru din ea..am si eu un vecin aici care are un passat variant vr6 180 de cai.. Doamne fereshte cum face mororu ala..ii super.. mai bine vinzi masina sau itzi gasesti ceva schimb la schimb cu alt passat.. nu are rost sa strici munca neamtzului
mai am un prieten care are un passat variant pe benzina ceva moror mai mic (1.6 sau 1.8 nu stiu exact) in stare ft buna vroia mai demult sa`l vanda...si sa`shi ia ceva mai bun....daca vrei osa`l intreb daca`l mai vinde sau daca nu l`ar interesa un vr6...
al tau in ce stare ii?
|
24-06-07, 15:53
|
|
 Stage 4
|
Zic sa lasi balta ideea cu schimbatu motorului. Mai simplu iti iei alta. De vandut tre sa fie careva care sa o cumpere. Ai incercat sao duci la Autovit?
|
|
|
24-06-07, 16:53
|
|
 Stage 5
|
te complici putin cu schimbatu motorului!!!
|
|
|
24-06-07, 19:59
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by FIGHET
te complici putin cu schimbatu motorului!!!
|
voi nu intelegeti un lucru ,omul daca vrea sa o vanda cu motorul ala cit ar fi el de smecher nu isi ia bani pe ea,numai impozitul ii pune pe multi pe ganduri,asigurare numai vb,asa ca mai bine schimba motorul isi pune unul mai mic creste si valoarea masini,si pe ala il vinde lu vreunul care vrea sa-l puna pe un golf sau alceva,sau la fier vechi isi ia destui bani pe el are destula greutate
|
|
|
24-06-07, 21:51
|
|
 Stage 4
|
pai adevaru ii ca numai el stie ce vrea sa faca sau pt ce vrea sa schimbe un motor pe care altzi doar il viseaza.... eu am zis si mai sus daca vrea eu pot sa vb cu un prieten de al meu care ii cat de cat pasionat de masini puternice si care are un passat asemanator cu al lui numai cu motor mai mic (1.8 cred) pe care cred ca vrea sa`l dea ...si poate iese o combinatzie fericita in ambele partzi...
oricum parerea mea e ca nu are rost sa strici frumusetze de lucrare nemtzeasca  ...
...
have a nice day !
|
|
|
24-06-07, 22:04
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by lagdryan v6
voi nu intelegeti un lucru ,omul daca vrea sa o vanda cu motorul ala cit ar fi el de smecher nu isi ia bani pe ea,numai impozitul ii pune pe multi pe ganduri,asigurare numai vb,asa ca mai bine schimba motorul isi pune unul mai mic creste si valoarea masini,si pe ala il vinde lu vreunul care vrea sa-l puna pe un golf sau alceva,sau la fier vechi isi ia destui bani pe el are destula greutate
|
sa duci la fier vechi un motor VR6 inseamna sa fi NEBUN sau poate nu stiti ce este ala!!!
|
|
|
|
|