Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
01-01-15, 14:49
|
|
Stage 1
|
De ce lumea crede ca poti agata femei cu masina ta?!
Serios, de ce credeti asa ceva? Nu va ganditi ca daca ar fi adevarat f. multi smecherasi s-ar lauda cu aspiratorul lor de femei pe internet? Vreau sa zic in practica in timp ce o "proasta" "pune botul"?
Femeile sunt, in general, la fel de atrase de masini cum sunt baietii atrasi de pantofi si posete de dame, dar vad ca nimeni din Romania nu spune adevarul.
Sa crezi ca daca ai un BMW vei avea gagici, e o tampenie la fel de mare cum e sa crezi ca daca ai alte lucruri fetele vor veni la tine. Mai mult sa te lauzi ca ai BMW, poate enerva la culme o fata. Pentru ca ea percepe gestul "am BMW" drept "asta ma ia drept curva".
S-a intamplat de cateva ori prin cluburi ca prietene sa vina nervoase aproape plangand catre mine si sa-mi zica "l-am refuzat pe ala,si mi-a zis ce BMW are! dar ce sunt eu curva? chiar arat ca o fata din aia?!". E aiurea cum baietii gandesc diferit fata de fete, ei cred ca daca zic "am BMW X5" le spun fetelor ca e un bun "vanator" , ca e inteligent, descurcaret dar ele percep "asta ma ia drept curva..." hahaha
Ii mai vad pe unii pe forum: "ce aspirator de gagici sa-mi iau la 3000 euro, audi sau bmw?" si imediat o gramada de comentarii "in Romania bmw-ul prinde bine la fete" Ha ha ha Good luck with that!
PONT: In fata fetelor conteaza doar doua lucruri: atitudinea si cum arati. In rest incercand sa le "cumperi cu am BMW" doar le faci curve si le enervezi la maxim. Ghinion frate, in fata mortii si a femeilor suntem cam egali. Din proprie experienta poti sa castigi zeci de mii de euro, te vor aprecia la fel ca pe unul care nu are nimic. Oricat de greu pare de crezut, orice miscare pe care o faci incercand s-o impresionezi e in defavoarea ta si doar iti faci tu un mindset negativ.
Last edited by smartguy; 01-01-15 at 15:12.
|
|
|
01-01-15, 16:24
|
|
 Stage 5
|
Re: De ce lumea crede ca poti agata femei cu masina ta?!
Ai avut recent vreo deziluzie, dezamagire, ti-a dat papucii sau te-a parasit nevasta?
Quote:
Originally Posted by smartguy
Femeile sunt, in general, la fel de atrase de masini cum sunt baietii atrasi de pantofi si posete de dame, dar vad ca nimeni din Romania nu spune adevarul.
|
Crezi tu asta. Eram intr-o zi prin oras, si nu mi-a venit a crede ce vorbeau intre ele 2 "pishate" de 14-15ani care erau putin mai in fata mea : "auzi tu...da ala are masina ,nu? da este a lui nu e a lu' tacsu, nu? pai zi-i ca mergem la plimbare "
Quote:
Mai mult sa te lauzi ca ai BMW, poate enerva la culme o fata. Pentru ca ea percepe gestul "am BMW" drept "asta ma ia drept curva".
|
Va percepe bine si se va si urca in acel BMW  daca te adresezi persoanei care trebuie
Quote:
PONT: In fata fetelor conteaza doar doua lucruri: atitudinea si cum arati. In rest incercand sa le "cumperi cu am BMW" doar le faci curve si le enervezi la maxim. Ghinion frate, in fata mortii si a femeilor suntem cam egali. Din proprie experienta poti sa castigi zeci de mii de euro, te vor aprecia la fel ca pe unul care nu are nimic.
|

E clar, acum inteleg, ai logan
|
|
|
01-01-15, 16:44
|
|
Stage 1
|
Quote:
Va percepe bine si se va si urca in acel BMW daca te adresezi persoanei care trebuie
|
Prostituata?  La cate BMW-uri sunt prin Romania s-ar putea sa ai concurenta. Imi pare pt. tine  )
So? Face cineva un filmulet, sa vad si eu... eu nu cred
|
|
|
01-01-15, 16:48
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
|
|
|
01-01-15, 16:52
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by cangri
|
Sunt filmate cu actorite (ca nu le pot numi actrite). Au platit fete care joaca in filme pt. adulti, deoarece oricum nu le pasa ce crede lumea despre ele. De ce? Milioane de vizite, o gramada de publicitate iar youtube.com ii rasplateste cu un comision pe masura. Dar uite cauta ceva din Romania, hai hai ca e plina tara de BMW-uri. Sau fa tu, cu masina ta unul.
+ Uita-te la cat de mic e numarul lor. Gold digger prank, maxim 5-10 video-uri toate dar absolut toate filmat de "comedicieni" (sper ca asa le zice) de renume.
Last edited by smartguy; 01-01-15 at 17:03.
|
|
|
01-01-15, 20:46
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
N-am BMW si nici masina de lux sa fac asemenea videoclip.
Dar sunt destule prin centrul vechi in Bucuresti care pentru un cocktail fac multe.Sau daca vad in club ca ai sampanie la masa.Le vezi agatate pe la bar cu aceeasi cola de cand au intrat pana dimineata.
Asa ca ce sa mai zic de un Lambo sau alta masina de lux.
|
|
|
01-01-15, 23:11
|
|
Stage 1
|
Quote:
Din proprie experienta poti sa castigi zeci de mii de euro
|
modestule
|
|
|
02-01-15, 02:46
|
|
 Stage 5
|
Intrebarea mai buna cred ca e"de ce ai vrea sa agati cu masina?"
Ce cauti aia gasesti, sunt femei de genu dar daca tu o agati cu masina iti dai seama ca nu esti primu la care pune botu asa si te trezesti ca pupi in **** juma' de oras.
Acum pentru aprope oricine are o importanta starea materiala dar daca ai agatat-o strict cu masina mai bine apelezi la un servciu specializat ca e mai ieftin si nici nu implica nici un alt efort.
Am in vedere sa imi schimb masina, tot aman, dar daca as fi fost "pe piata" sigur nu m-as gandi la asta pana nu as fi intr-o relatie stabila tocmai din motivul asta: nu as vrea sa aiba cea mai mica importanta masina, desi e BMW, avand deja 10 ani vechime si banala sunt sigur ca n-ar "pune botul" nimeni la ea, poate chiar ar respinge fiind "din aia care are tot prostu"
|
|
|
02-01-15, 04:23
|
|
Stage 1
|
Deci ai BMW, si nu poti agata cu el pt. ca are peste 10 ani. Cand era mai nou agata ceva?
|
|
|
02-01-15, 13:27
|
|
Stage 3
|
Omule ai 30 de ani dar nu prea esti iesit in lume vad. Sau traiesti intr-un mediu unde sunt numai doamne stilate care nu se uita decat la caracterul unui barbat.
Afla ca mai e o clasa de fete/femei care da nota barbatului dupa masina, imbracaminte, ceas, bani aruncati pe fereastra, etc. O buna parte din fetele de 15-25 de ani sunt incadrate in clasa de mai sus. Am vazut ce a fost la mine la liceu...vad acum ce e la mine la facultate...
Esti chiar naiv daca ai ajuns la 30 de ani si chiar esti convins ca toate fetele sunt decente si cu capul pe umeri.
|
|
|
02-01-15, 13:29
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by jORDyZ0r
Omule ai 30 de ani dar nu prea esti iesit in lume vad. Sau traiesti intr-un mediu unde sunt numai doamne stilate care nu se uita decat la caracterul unui barbat.
Afla ca mai e o clasa de fete/femei care da nota barbatului dupa masina, imbracaminte, ceas, bani aruncati pe fereastra, etc. O buna parte din fetele de 15-25 de ani sunt incadrate in clasa de mai sus. Am vazut ce a fost la mine la liceu...vad acum ce e la mine la facultate...
Esti chiar naiv daca ai ajuns la 30 de ani si chiar esti convins ca toate fetele sunt decente si cu capul pe umeri.
|
Demonstreaz-o. de ce nu gasesc nimic pe youtube cum pot fetele botul la bmw? nimic, nimic. Nici o poveste a unui posesor de BMW, nimic.
si inca ceva, cum sa stie tipa ca ai bmw? ii zici la ea? sau intai o aburesti si apoi o duci cu masina acasa, pt. ca daca intai o aburesti si o poti duce pana la masina...
|
|
|
02-01-15, 16:20
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Deci ai BMW, si nu poti agata cu el pt. ca are peste 10 ani. Cand era mai nou agata ceva? 
|
Daca asta ai inteles tu din postul meu, ultima ta problema e masina...cum naiba ai dedus asa ceva din ce am scris eu?!??!
Quote:
Demonstreaz-o. de ce nu gasesc nimic pe youtube cum pot fetele botul la bmw? nimic, nimic. Nici o poveste a unui posesor de BMW, nimic.
|
Pai majoritatea incearca sa pastreze aprentele si nu pun botu in 5 minute doar ca au vazut masina.
Quote:
si inca ceva, cum sa stie tipa ca ai bmw? ii zici la ea?
|
Da, cam cum ti-ai ales tu nick-ul
La mine la munca sunt si baieti si barbati si fete si femei cu varste de la 20 la 70 de ani, 54 de nationalitati, si salarii in raport de ~1:15 de la cel mai mic la cel mai mare.
Suntem multi intr-un spatiu mic si vorba umbla iar despre fete se cam stie ce si cum, si se pot distinge cateva categorii:
-care nu se incurca cu nimeni (putine)
-prefera numai o nationalitate
-prefera o anumita rasa
-prefera un anumit aspect sau un set de caracteristici fizice
etc etc
Si da, sunt unele care nu se uita decat de la functia x in sus.
A si pot sa mai zic ceva, din experienta personala, sunt cateva tipuri de imbracaminte, in departamentul meu: salopeta albastra, salopeta alba, uniforma. Astea sunt in general asociate cu anumite categorii de salariu, in ordine ascendenta.
Ce nu realizeaza majoritatea e ca unii pot purta oricare din astea trei in functie de situatie.
Cand trec pe holuri in albastru sunt ca si invizibil, in salopeta alba e asa s-asa dar in uniforma se vede clar schimbarea de atitudine. Tot eu sunt dar na, haina face pe om in realitate.
O data la un timp are loc urmatoarea discutie:
-de cand ai venit?
-de x timp
-cum de nu te-am vazut pana acum?
-(in gand) pentru ca in general port costum de "omul invizibil" si tu probabil esti o materialista.
Sunt "out of the game" de multi ani dar cum merg treburile afli fara sa vrei.
|
|
|
02-01-15, 18:09
|
|
Stage 3
|
@smartguy
Tie iti trebuie link pe youtube sa te convingi? Esti genul de om care cere link sa vada ca ninge afara in loc sa se uite pe geam?
Iesi si tu din casa si deschide ochii. Nu trebuie sa stau sa te conving pe tine ca apa e uda si ca pamantul se invarte.
Salut!
|
|
|
|
|