Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 15-05-07, 12:21   #1
BC-20-LET
Audi Driver

Stage 5

BC-20-LET's Avatar

Member of:
[AUDI]
Default Femei la volan - Fugiti cat puteti...pe jos nu in masini

Mai incadram un accident din nefericire. S-a intamplat ieri, 14.05.2007, cand ma indreptam spre casa dupa ce fusesem prin Carefour la cumparaturi . Veneam dinspre City Mall si am facut dreapta de pe Oltenitei pe Brancoveanu, unde am apucat sa merg aprox.25-30, pana m-am trezit cu o cucuana bot in bot. Femeia venea de pe Caisului, avea cedeaza trecerea, in stanga ei a oprit un Ford Mondeo Tournier si eu n-am mai vazut-o pe cucoana ca e mindless si mi-am vazut de drum pana a tasnit in fata mea, cred ca avea 50-60km/h, am incercat sa trag stanga sa evit sa nu intru in portiera pe partea ei si am intrat cu partea dreapta a masinii in roata ei stanga fata . Femeia foarte relaxata mi-a zis ca se grabea si ca nu a vazut indicatorul . Buun. Pana aici totul e "ok", am tras masinile pe dreapta sa evaluam pagubele. La a mea, far dreapta spart, proiector dreapta spart, aripa dreapta infundata, capota infundata, bara crapata, prinderea centurii din stalpul masinii a sarit de acolo si cine stie ce o mai fi pe sub capota ca nu am avut curajul sa o ridic,nu curge nimic, masina merge numai ca bat tablele alea in rota dreapta fata(masina in cauza e cea din semnatura). Masina cucoanei, un Vw Golf Variant, avea aripa stanga ft infundata, portiera putin infundata si roata nu mai statea la locul ei , adica statea stramb. Eu am scos pe a mea si am dus-o in parcare, ea a chemat o masina sa o ridice pe platforma. Am mers la politie sa dam declaratii si dna. incerca sa ma convinga sa fac fals in declaratii sa nu-i ia permisul si sa declar ca ea nu s-a asigurat la schimbarea benzii. Nu am fost de acord si am sustinut exact ceea ce s-a intamplat, dar nu terminase de scris declaratia si a zis ca se duce sa bea o cafea si a gasit-o naiba, de a venit abia la ora 6:30(dimineata 15.05.2007), accidentul s-a intamplat pe 14.05.2007 la 20:40, iar eu eram la politie de la ora 22:00, deoarece au fost inregistrate pe data de 14 doar 300 de accidente. Acum trebuie sa merg sa repar masina, mentionez ca ea avea rca-ul la asirom. Unde recomandati sa merg ? La Di-Bas?

Uitasem, in declaratie a scris ca accidentul s-a intamplat la sura mare si nici cum unde a fost defapt si ca nu era indicator, noroc ca port tot timpul aparatul de foto in ghiozdan si am imortalizat momentele cat si semnul de pe stalp, pana la urma s-a lamurit polististul si mi-a dat castig de cauza.

Scuze de marimea si rez. pozelor dar le-am pus de la birou unde nu aveam nici un soft cu care sa le reduc.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_0212.JPG
Views:	138
Size:	1.94 MB
ID:	269190   Click image for larger version

Name:	IMG_0216.JPG
Views:	118
Size:	2.02 MB
ID:	269191   Click image for larger version

Name:	IMG_0218.JPG
Views:	113
Size:	1.61 MB
ID:	269192  

Old 15-05-07, 12:56   #2
CT-82-PWR

Stage 5

CT-82-PWR's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Femei la volan - Fugiti cat puteti...pe jos nu in masini

si cat te costa toate reparatiile pana la urma?
CT-82-PWR is offline   Reply With Quote
Old 15-05-07, 12:58   #3
BC-20-LET
Audi Driver

Stage 5

BC-20-LET's Avatar

Member of:
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by CT-82-PUM View Post
si cat te costa toate reparatiile pana la urma?

Inca nu stiu , acum sunt la birou, urmeaza sa ma duc in cursul zilei de maine sa faca evaluarea pagubei si sa-mi dea hartoage sau ce mai e de dat si lista cu service-urile cu decontare directa.
BC-20-LET is offline   Reply With Quote
Old 15-05-07, 19:58   #4
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by CozminO View Post
Inca nu stiu , acum sunt la birou, urmeaza sa ma duc in cursul zilei de maine sa faca evaluarea pagubei si sa-mi dea hartoage sau ce mai e de dat si lista cu service-urile cu decontare directa.
noroc ca ai avut dibla si prezenta de spirit ca de nu dadea cucoana din fustita si cine stie poate mai si trebuia sa platesti pagubele...
femeila la volan sunt foarte usor de recunoscut in general ) nu ca ar fi ele soferite rele (sau? ) ) dar problema e ca majoritatea nu au acea prezente de spirit... nu au simtul acela sa isi dea seama cum sa reactioneze sa stie ce se intampla in jurul lor.. ele sunt fixate pe o chestie si de acolo nici draku nu le scoate.. poti sa le dai flashuri poti sa claxonezi ca ele tot nu se prind ce vrea "ala" ... in cel mai bun caz umfla pieptu si merg putin mai incet crezand ca te dai la ele =))

multa bafta la reparat...

Last edited by RA_2fast4u; 15-05-07 at 20:02.
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 15-05-07, 20:11   #5
BC-20-LET
Audi Driver

Stage 5

BC-20-LET's Avatar

Member of:
[AUDI]

Multumesc ! Maine dimineata ma voi duce cu masina pentru constatare la asigurator dupa care la un service recomandat de un coleg de serviciu . Sper sa iasa treaba buna si sa se termine cat mai repede.
Old 15-05-07, 20:18   #6
Bmw_Rulllzzz

Stage 5

Bmw_Rulllzzz's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[MERCEDES]

ooffffff......m-am saturat de proaste la volan. sorry pt tine, si eu trec prin asa ceva nu prea e vorba de bani, dar faza e ca o sa stai o perioada fara masina
www.parbrizeonline.ro
Vanzari/Montaj/Garantie 24 de luni.
Bmw_Rulllzzz is offline   Reply With Quote
Old 15-05-07, 20:22   #7
BC-20-LET
Audi Driver

Stage 5

BC-20-LET's Avatar

Member of:
[AUDI]

E vorba de timp pierdut, cine imi asigura o masina cu care sa ma pot deplasa in tot acest timp in care masina va sta in service, nimeni ! Tot nervii, banii si timpul meu se consuma pentru greseala uneia care inca dormea la ora 20:00 . Dar daca eram intr-un suv, cu bullbar si nu ma trageam stanga si intram peste ea in masina?! Dar daca eram pe motor, nu mai apucam sa scriu acest topic... Asta e , nu am nimic cu femeile la volan, sunt unele care dau lectii de conduita auto multor soferi dar si unele tute....care mai bine ar sta in casa
Old 16-05-07, 01:46   #8
Bmw_Rulllzzz

Stage 5

Bmw_Rulllzzz's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[MERCEDES]

si eu acum umblu cu masini imprumutate
nici eu nu am nimic cu femeile la volan, a nu se intelege gresit. am ceva cu proastele la volan bafta multa si rabdare
Old 21-05-07, 19:53   #9
fuzzy
Dacia Driver

Stage 5

fuzzy's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

hmmm.. am vazut tarziu topicul si de asta nu am postat mai din vreme... si eu sunt patit tot din cauza la o proasta... nu a dat prioritate si frana a pus-o exact in stalpul meu din stanga ... acuma sunt ok a trecut deja mult timp de la accident dar... proasta nici macar nu avea permisul la ea... il uitase in alta geanta fiindca nu se asorta acea geanta cu pantofii ei ))
Old 21-05-07, 20:18   #10
BC-20-LET
Audi Driver

Stage 5

BC-20-LET's Avatar

Member of:
[AUDI]

Tare ! Asta a mea a pus frana in loc sa accelereze sa iasa de pe traiectoria mea . shit happens every time. Noi sa fim sanatosi, masina e la terapie intensiva, sper ca intr-o sapt-2 sa o scot din service . Daca o sa mai am vreo intamplare de asta nu stiu daca o sa mai am asa multa rabdare si probabil o sa-i folosesc capul pe post de unealta de indreptat tabla de pe masina .

Sanatate maxima si multi km fara incidente!
Old 21-05-07, 20:29   #11
mihai88

Stage 5

mihai88's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

da are tupeu tanti....sa faci fals in declaratii......cat de idioata.....poate vrea sa afle cum se pedepseste fals in declaratii pe propria piele

bafta la reparat si sa ai parte de mecanici seriosi
mihai88 is offline   Reply With Quote
Old 21-05-07, 20:55   #12
BC-20-LET
Audi Driver

Stage 5

BC-20-LET's Avatar

Member of:
[AUDI]

@mihai88- Foarte mult tupeu, pe langa asta e si avocata dna. si i-am aratat si ce mare scrie pe declaratia de la politie in antet ce se intampla in cazul declaratiilor false. . Ce iti e si cu avocatii astia...

Sper sa iasa treaba buna cu reparatul. Multumesc!
Old 21-05-07, 21:06   #13
Bmw_Rulllzzz

Stage 5

Bmw_Rulllzzz's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[MERCEDES]

eu nici acum nu mi-am terminat masina din cauza idioatei
Old 21-05-07, 21:09   #14
adiv

Stage 5

adiv's Avatar

Bine i-ai facut ca nu ai fost de acord sa-si pastreze permisul !! Iti strici masina din cauza unor idioti
adiv is offline   Reply With Quote
Old 21-05-07, 21:11   #15
BC-20-LET
Audi Driver

Stage 5

BC-20-LET's Avatar

Member of:
[AUDI]

E rau fara masina, eram dependent, inca sunt. Deh...ce sa faci, asta e , platim ptr greselile altora . Frumos traficul din Bacau offff....
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -