Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 19-12-13, 17:26   #1
End28

Stock

Default Incepator

In primul rand vreau sa multumesc tuturor celor care-mi vor raspunde.
In al doilea rand,mentionez ca in februarie 2014 dau de permis,si merg pe ideea ca-l voi lua din prima.Prin aprilie cel mai probabil m-am gandit sa-mi iau si o masina.M-am orientat la un bmw 320 coupe din 2002-2004.Vreau coupe pt ca in afara de prietena mea...si eventual 1-2 amici..nu am pe cine sa mai iau in masina..Pe langa asta..e mai mica decat un 4 door(ceea ce vreau ca incepator) si mai "Good looking".Acum vreau sa-mi spuneti ce parere aveti..merita luata din Germania..avand in vedere ca am un buget de vreo 4000-5000 maxim.Parintii au zis ca-mi iau ceva mai bun dupa ce iau bacul...deci e ceva ce nu voi folosi mai mult de 2 ani.Daca ati putea sa-mi recomandati si alte coupe-uri la aceiasi bani,ar fi super.
Va multumesc anticipat!
End28 is offline   Reply With Quote
Old 25-12-13, 11:48   #2
MateiT

Stage 3

MateiT's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
Default Re: Incepator

In primul rand bun venit. Bafta cu permisu`. De banii astia eu te sfatuiesc sa iti iei un golf 4 coupe sau un c4 coupe. Daca nu vrei sa fii ca majoritatea birjarilor de pe forum care isi iau bmw-uri cu 3-4 mii si apoi se uita la ele ca trebuie sa schimbe toata masina si nu au bani ). Nu ai cum sa-ti cumperi BMW bun la 3-4-5 mii. Cat despre Germania nu stiu, nu ma bag :P Sarbatori fericite !
MateiT is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -