Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 11-04-13, 16:41   #1
flaviu2

Stock

Default Ajutor

Salutare. Sunt nou pe acest forum si in cea ce priveste tuning-ul. Am un Ford Focus Break din 2006 si as vrea sa fac un tuning exterior. Intrebarea este urmatoarea , trebuie omologate modificarile aduse masinii si daca da ati putea sami spune-ti cam aproximativ un pret sau cat ar costa.
flaviu2 is offline   Reply With Quote
Old 11-04-13, 16:57   #2
JDV
VW Driver

Stage 5

JDV's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Ajutor

Quote:
Originally Posted by flaviu2 View Post
Salutare. Sunt nou pe acest forum si in cea ce priveste tuning-ul. Am un Ford Focus Break din 2006 si as vrea sa fac un tuning exterior. Intrebarea este urmatoarea , trebuie omologate modificarile aduse masinii si daca da ati putea sami spune-ti cam aproximativ un pret sau cat ar costa.
Depinde ce vrei sa ii faci.
Daca vrei niste bari...bad boy...sau un body kit nu iti trebuie omologare.
Iti trebuie in schimb la folia de pe geamuri, in caz ca vrei sa iti schimbi culoarea la masina, motor schimbat, cauciucuri mai mari, evacuare etc.
JDV is offline   Reply With Quote
Old 11-04-13, 17:07   #3
flaviu2

Stock

Default Re: Ajutor

Am gasit pe internet un kit de exterior care contine extensie spoiler fata, extensie spoiler spate, si extensie praguri. Daca vrei iti trimit un PM cu ce vreau sa cumpar si sa-mi spui o parare.
flaviu2 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -