Quote:
Originally Posted by \"drifter x\"
Pentru pimp_lex ..... nu am cu ce masina sa ma laud frate am doar un 325i E30 coupe din '91 am avut un M3 E36 COUPE '97 pentru vreo 6 luni bine inteles varianta americana care e mai slaba ca cea europeana cu vreo 80 cp si are numai 5 viteze. Am aproape 21 de ani alt ceva ce vreti sa mai stiti de mine?De masini am condus o gramada de masini tari FERRARI,SL55 AMG S4, COBRA MUSTANG,VIPER,GT2 si multe multe altele care nu imi vin in minte acum aaaaaaa stai si un 911turbo 993 din 96 modificat cu vreo 600cp aia a fost cea mai tare masina pe care am condus-o pana la ora actuala. . Daca vreti intrebati-ma de ce masina vreti voi si va spun daca am condus sau nu ca sunt prea multe sa le postez.
|
Dar aici nu a venit nimeni sa se laude......doar uitete si tu ce masini are lumea........inafara de DZ1, CataRS4 si Espinoza, toti restul (the regulars) avem ori vechituri straine ori romanesti si nu e nici o rusine, fiecare are ce-si permite, ce poate........de ce ti-ar fii rusine cu un 325 din 91
cat despre restul presesentarii.....cum vrei tu dar noi ne-am facut asa o ca o comunitate, mai mult decat \"unii care scriu pe un forum de net\"
Ce s-a intamplat de de la un m3 din 97 ai venit la un 325 din 91 ca e cam mare diferenta !
Despre valet, nu prea inteleg in ce fel de loc lucrezi....e un dealer de masini, o companie de car rental........amicul meu lucreaza valet la o parcare si de aia cand vine vreun porsche ceva , propietarul nu vrea sa lase cheile
, dar a mai avut pe mana, S600(asta nou de 500 hp), xjr, LS430, E55AMG modelul vechi,M3 si alte masini de genu asta....