un proiect pentru vara asta: tunarea unei Lade; in primul rand pentru costuri, este o masina foaret fiabila si robusta, dar la capoitolul aerodinamica e execrabila...ca motor, vom vedea dc il pastram p-ala stock sau altul
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
LEGAL RACING
Aveti mare atentie la o lada impinsa bine.
Si Moskvich e pericol mai ales ca primeste usor transplant de la BMW.
Cea mai tare Lada de strada de care stiu era una cu motor de Alfa 4 pistoane cu turbo din Bulgaria.
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Bytzu\"
un proiect pentru vara asta: tunarea unei Lade; in primul rand pentru costuri, este o masina foaret fiabila si robusta, dar la capoitolul aerodinamica e execrabila...ca motor, vom vedea dc il pastram p-ala stock sau altul
Sunt convins ca un astfel de proiect bine facut va da mari rezultate si spectacol pe masura.
Recomand motor de Opel C20SEH eventual cu o cutie de Omega si o punte de Ford cu frane marite.
Aerodinamica lasa mult de dorit insa nu e asa de grav la 400m, dar atentie poate nu stiati masiva lada e o masina usoara.
Cum adica Am avut si eu Lada 2107(1985) dar nu faceam Dacia!De fapt parca are si viteza constructiva mai mica decat Dacia(daca nu ma insel;nu-mi mai aduc aminte).Nu stiu aia in 5 trepte (a mea era in 4) dar ma indoiesc;cred ca nici aia in 5 nu face Dacia.
Dar acum am si eu o intrebare? de ce vorbiti de masinile rusesti din anii 80-90?? Rusii n-au modele mai noi? ? ?
Iar in ceea ce priveste competitia internationala, nu cred ca va aparea rusul cu o Lada... poate si-a luat si el o masina asiatica! :P
Quote:
Originally Posted by \"Toto - BOD\"
Dar acum am si eu o intrebare? de ce vorbiti de masinile rusesti din anii 80-90?? Rusii n-au modele mai noi? ? ?
Iar in ceea ce priveste competitia internationala, nu cred ca va aparea rusul cu o Lada... poate si-a luat si el o masina asiatica! :P
Consider ca e f imortant sa vorbim si de istorie sa stim de unde s-a plecat, cum s-a mers si unde s-a ajuns.oricum de cele noi vom vorbi din auzite, citite ca de testat mai rar.
oricum daca ai fi trait cu 20-30 de ani in urma era bajet daca aveai o lada si se merita un proiect lada....parerea mea....pana la urma tot masina e si parca te simti mai bine sa stii ca ai facut o treaba dintr-o cutie de conserva si dai fum macar la semafoare ...
In general berlinele rusesti nu sunt fiabile.Am avut placerea sa ma plimb cu o lada 1500 si mi-a facut o impresie buna pentru o masina ruseasca.
Tata a avut un camion rusesc Gaz 3307 motor V8 de 125 cp 4,500 cmc...consum mare si la 100,000 km necesiata reparatii la motor,scotea fum,consuma ulei...
Stiam ca la bulgari inca mai sunt Lada modificate cu aprox 160 cp care alearga la raliuri.