Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 16-03-05, 09:19   #1
AudiPerformance

Stage 5

AudiPerformance's Avatar

Default Honda S2000 -conteaza aspectul sau posibilitatile de tuning?

Honda S2000 este una dintre cele mai frumoase si performante masini de serie! Asta nu o spun eu ci o spun reviste de renume mondial...
O masina cu motor de 2000cm3 cu distributie variabila, normal aspirata, tractiune spate, 240cp si capabila sa atinga performante extraordinare... practic posibilitatile de tuning sunt nelimitate... am avut placerea sa vad pe net o honda s2000 preaparata de spoon sports (tunerul oficial honda, majoritatea spun ca este vorba de divizia de performanta a marcii honda) care avea aproximativ 650cp... si niste performante de invidiat (3.4 0-100km/h, 0-400m in 10.03s si o viteza maxima limitata de tuner la 270km/h)... modificarile masinii: axe cu came, supape, stroker kit, sistem de alimentare, admisie, evacuare, ecu schimbat, radiator mai mare, supercharger, intercooler (cam asta ar fi tot ce s-a facut sub capota)!
suspensie complet modificata (setari race), jante mai usoare, interior de circuit, transmisie completa spoon sports si wide body kit... cam atat... este oricum mai mult decat suficient si daca stam sa ne gandim ca tot acest proiect de tuning a costat doar vreo 30000$ (spun doar pentru ca initial cand am citit toate modificarile aduse masinii ma gandeam la o suma mult mai mare, undeva pe la 50000$)...
Apoi am vazut niste filmulete cu S2000 in actiune (majoritatea modificarilor de mai sus cu precizarea ca aici e vb de o masina de strada si nu de circuit) naprasnica masina! 3 curse pe 400m si un evo8, nissan 350Z si corvette z06 pleaca cu coada intre picioare! am vazut vreo 6 filmulete cu curse 0-1000m... 5 victorii si o infrangere (a batut rs4, dodge charger, viper si m3csl hamann si a pierdut in fata unui porsche gt2 by techart)
poze sunt nelimitate, siteuri la fel...
pentru informatii despre ce se poate face cu o asemenea masina:
www.modacar.com
www.inlinefour.com (spoon sports)
si ca sa nu uit... eu consider aceasta masina unul dintre cele mai frumoase roadstere actuale (probabil si prin prisma performantelor sale)
Attached Images
File Type: gif s2000_side_skirts_196.gif (22.3 KB, 28 views)
Old 16-03-05, 09:34   #2
AudiPerformance

Stage 5

AudiPerformance's Avatar

si ca sa nu uit... niste poze cu aceasta bijuterie...
[/img]
Attached Images
File Type: gif s2000_front_bumper_230.gif (19.8 KB, 28 views)
File Type: gif s2000_rear_bumper_251.gif (17.6 KB, 28 views)
File Type: gif honda_s2000_v1_complete_kit_lg_180.gif (27.3 KB, 21 views)
File Type: gif honda_s2000_v1_complete_kit_lg1_233.gif (27.3 KB, 30 views)
AudiPerformance is offline   Reply With Quote
Old 16-03-05, 10:50   #3
ffocus

Stage 5

ffocus's Avatar

S2000 este cu adevarat o bijuterie tehnologica. Daca nu ma insel cred ca are unul dintre cele mai bune rapoarte cp/l La cat costa nu poti gasi ceva mai bun...apropiat ar fi Integra Type-R. Destul de scump este insa tuningul pentru S2000.

Japonezii astia...a avut ceva influenta in conceptia masinilor faptul ca erau kamikaze in razboi

si ca sa fiu on-topic...cred ca masina este superba stock si tunarita....bai tata...la volan vreo fata...
Old 16-03-05, 22:40   #4
AudiPerformance

Stage 5

AudiPerformance's Avatar

tuningul nu est chiar asa de scump... pai aia au facut acea masina de 550+cp si exterior si interior, motor, articulatie cu numai 30000$ (daca si asta e mult pentru ce au scos din aceasta masina atunci...)
AudiPerformance is offline   Reply With Quote
Old 10-04-05, 22:36   #5
alexutzu
4 Speed Squad Member

Stage 5

alexutzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

am stat si am citit acest topic si vreau sa va spun ca am ramas cu gura cascata, pe bune. s-a obtinut ceva f f f f frumos dintr-o masina care deja era frumoasa, dar intotdeauna se gaseste ceva mai bun/frumos

30.000 nu e mult daca ii ai! dar daca ai in vedere ce s-a facut din acea \"masinuta\" intr-adevar e o suma buna

Daca ai ceva de zis, zi cu voce tare. Daca vrei sa taci, taci sa auzi numai tu.

alexutzu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -