"...cele mai solicitate piese de schimb sunt urmatoarele: filtru de ulei, filtru de aer, placute de frana, bara fata parasoc,
far lampa stanga/dreapta, proiector ceata stanga/dreapta, traversa extrema fata, bara spate, radiator, capota fata, caseta de directie, usi, condensator."
Aici nu vad vreo piesa care ar trebui schimbata in exces din cauza defectelor de fabricatie.
- Filtre si placute...pai sunt consumabile
- bara fata / spate, far, proiector, usi, capota, radiator...astea sunt strict din cauza accidentelor, sa nu-mi spuneti ca cineva si-a schimbat usile sau capota ca ii daduse rugina pe ele sau ca avea vopseaua impuritati
- caseta de directie...despre asta nu stiu ce sa zic, nu ma avant sa spun cauza
- condensator
@T.rac3Er : lasa fazele cu golf 4 sh sau alta nemteasa la mana refolosirii, ca e discutata si ras-discutata treaba asta.
Si sa fim seriosi si sa nu mai carcotim atat, ca lucrurile astea sa intampla si la case mai mari, si in afara tarii, dar nu ajung mediatizate pentru ca service-urile si concesionarii sau cei care au datoria, pun la punct defectiunile. Pe cand in romania, trebuie sa dai spaga ca sa iti faci masina pe garantie. Asta e adevarul, si nu e numai la Dacia, ci si la alte service-uri, chiar Mercedes.
Nu am Logan, si nu sunt indragostit de Dacia&Co, dar sa fim sinceri si sa nu mai dam cu batul in balta.