![]() |
Dacia Logan ruginita NOUA!!!!!!!!!!
http://www.evz.ro/article.php?artid=261554 O Dacie Logan NOUA cu rugina si impuritati :rolleyes2
|
Re: Dacia Logan ruginita NOUA!!!!!!!!!!
pei e dacie la ce te astepti. Oricum aiurea sa pateste asta si sa nu poti face nimik.
|
lasand faptul ca e dacie, in prmiul rand suntem romani
|
bah... voi credetzi tampeniile alea?
hai sa fim serioshi! |
Quote:
|
am mai vazut la tv la otv cred emisiuni despre logan si erau cativa posesori care se plangeau de logan (probleme tehnice) .... deci e pe bune faza cu loganul ruginit... pacat de client ca a platit niste bani destui si.... uite rezultatul...
|
Quote:
|
cred ca a fost super dezamagit, mai ales ca vroia foarte mult sa mearga cu masina aia...Si-au batut joc de el! Oricum daca se supara ii da in judecata si isi ia 5 loganuri nu 1, mai ales daca apeleaza la mass media. :)
|
a apelat deja v-a avea 100% castig de cauza dar cred ca dureaza o gramada de timp :D
|
Te asigur eu ca nu va dura mai putin de 1 an...
|
pana pierde garantia si gata te trimit la tinichigiu :D
|
pei normal, ca asea e frumos...autoritatile romane zzz pe ele, mai ales la tribunale. :D
|
Lasa k e ceva obisnuit! Cand s-au dus ai mei sa ridice Loganul....surpiza!!! Probleme cu calculatorul de bord-nuj exact ce nu mergea. Masina avand doar 16km la bord. In 2 ore s-a rezolvat problema si gata.Eu cu Loganul meu nu am nici o problema. Nici inainte si nici dupa ce am intrat cu 120 intr-un copac.Asa k zic si eu o vorba care ar suna cam sadic,dar la noi pare sa fie adevarata "Cum iti este norocul". Sper sa nu supar pe cineva cu afirmatia asta.Daca da, imi cer scuze anticipat.
|
"...cele mai solicitate piese de schimb sunt urmatoarele: filtru de ulei, filtru de aer, placute de frana, bara fata parasoc,
far lampa stanga/dreapta, proiector ceata stanga/dreapta, traversa extrema fata, bara spate, radiator, capota fata, caseta de directie, usi, condensator." Aici nu vad vreo piesa care ar trebui schimbata in exces din cauza defectelor de fabricatie. - Filtre si placute...pai sunt consumabile - bara fata / spate, far, proiector, usi, capota, radiator...astea sunt strict din cauza accidentelor, sa nu-mi spuneti ca cineva si-a schimbat usile sau capota ca ii daduse rugina pe ele sau ca avea vopseaua impuritati - caseta de directie...despre asta nu stiu ce sa zic, nu ma avant sa spun cauza - condensator :lol: :lol: @T.rac3Er : lasa fazele cu golf 4 sh sau alta nemteasa la mana refolosirii, ca e discutata si ras-discutata treaba asta. Si sa fim seriosi si sa nu mai carcotim atat, ca lucrurile astea sa intampla si la case mai mari, si in afara tarii, dar nu ajung mediatizate pentru ca service-urile si concesionarii sau cei care au datoria, pun la punct defectiunile. Pe cand in romania, trebuie sa dai spaga ca sa iti faci masina pe garantie. Asta e adevarul, si nu e numai la Dacia, ci si la alte service-uri, chiar Mercedes. Nu am Logan, si nu sunt indragostit de Dacia&Co, dar sa fim sinceri si sa nu mai dam cu batul in balta. |
sunt sanse ca masina sa fie luata din stoc unde a stat poate chiar si un an > avand timp sa rugineasca ...desi ma insel ....le-au vadut pe toate ca painea calda ....
cum a zis dexter > tine de noroc > la fel si la nemtesti ;) in speta mercedes > BMW AUDI OPEL nada ! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:00. |
- Copyright 2026 4Tuning