Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 05-02-12, 20:02   #1
bombonel00

Stage 1

bombonel00's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Masina SH

Va salut. Intentionez in max 1-2 luni sa-mi cumpar o masina SH la un pret de 5-6k Euro. De cateva zile am citit si eu pe net care masini ar fii recomandate de posesori ca fiind bune si usor de intretinut. Ce ma intereseaza pe mine , o masina nu foarte batrana ( de preferat dupa 2002-2003 ) , sa fie benzinara ( nu vreau probleme cu injectoarele - diesel - am vazut multi plangandu-se ) , sa fie cat de cat incapatoare , un motor acceptabil de 1.6-1.8 si cam acestea ar fii principalele criterii.
Daca sunt pe aici baieti care ar putea sa-mi dea un sfat. pe mine ma intereseaza mai mult sa nu ma axez prea tare financiar pt o masina , de preferat ar fii ca piesele ( in caz ca la un moment dat pica ceva dupa ea - si e normal din moment ce e SH, sa nu ma coste prea mult ). din start se exclud masini precum dacia (logan , sandero) sau renault (megane,clio).

Personal ma atrage foarte tare ford mondeo 1.8 benzina de 125 de caluti...

ps : imi cer scuze pentru eventualele greseli gramaticale , vin dupa o zi foarte incarcata si nu sunt in 'forma maxima' ! Va multumesc
bombonel00 is offline   Reply With Quote
Old 06-02-12, 09:51   #2
GAby645
Opel Driver

Stage 5

GAby645's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[Opel]
[AUDI]
Default Re: Masina SH

la 5-6 mii te incadrezi spre ceva mai nou , nu are rost sa iti bati capul cu ford
cauta vectra c , astra h, golf5 ai ceva sanse
GAby645 is offline   Reply With Quote
Old 06-02-12, 20:04   #3
bombonel00

Stage 1

bombonel00's Avatar

Member of:
[Opel]

multumesc pt raspuns. foarte interesante masinutele pe care le-ai enumerat . dar ai idee , sunt masini bune ? intretinerea cat cat ar fii pt o astfel de masina din cele de mai sus !? sa nu ma inteleaga cineva gresit ca nu mi-as permite sa bag bani intr-o masina , dar nu vreau sa regret pt o eventuala masina cumparata.
bombonel00 is offline   Reply With Quote
Old 07-02-12, 11:09   #4
GAby645
Opel Driver

Stage 5

GAby645's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[Opel]
[AUDI]

oricum e mai ieftina ca la mondeo !! mai ieftina la opel ceva putin mai costisitoare la golf , masini bune fiabile, mai ales cele pe benzina !! eu am omega b 2.2i din 2001, din 2009 pan acum numai ulei filtre si ceva bielete, bucse pe fata am schimbat !