Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply
 
Thread Tools
Old 24-10-11, 23:30   #1
Nautilus

Stage 5
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2,106
Default D-ale infractorilor - incendieri de maşini în Berlin

Un somer din Berlin este suspectat ca a incendiat zeci de masini Audi, BMW si Mercedes


Un barbat suspectat ca a incendiat mai mult de 100 de masini in Berlin, intr-o serie de atacuri desfasurate timp de trei luni si despre care se credea ca sunt opera extremistilor politici, a fost arestat de politie, transmite Reuters. Potrivit anchetatorilor, tanarul in varsta de 27 de ani “a fost motivat de invidie si frustrari”.

Suspectul a spus ca a incendiat 67 de masini de lux din cauza ca era somer si plin de datorii. Atacurile sale au vizat marci precum Audi, BMW si Mercedes, iar incendiile au distrus alte 35 de autoturisme parcate in apropiere.

Atacurile s-au produs in majoritate in timpul noptii si au fost provocate, de cele mai multe ori, de carbuni folositi la gratare. Incendiile i-au intrigat pe anchetatorii germani, mai ales ca incidentele au avut loc in perioada campaniei electorale pentru Primaria din Berlin.

Directorul politiei criminale locale, Christian Steiof, a spus ca arestarea barbatului ”este o realizare senzationala”.

Potrivit oficialilor, barbatul a recunoscut ca a incendiat 67 de masini, incepand din luna iunie a acestui an. “Nu a fost motivat de politica, ci mai degraba de invidie sociala. In esenta, el a spus: am datorii, viata mea e nenorocita, iar altii cu masini scumpe o duc mai bine, asa ca o merita”, a declarat Oliver Stepien, un oficial din politie.

Barbatul era suspectat de politisti de mai multe saptamani. El a fost identificat intr-o inregistrare video din august, iar anchetatorii i-au pus telefonul sub supraveghere. Vineri, el si-a recunoscut faptele "pentru a-si curata constiinta".

Daca va fi declarat vinovat, suspectul risca de la 1 la 15 ani de detentie si plata unor despagubiri de milioane de euro.

Reuters scrie ca incendierea masinilor a luat amploare in Berlin in acest an, in care s-au inregistrat peste 470 de atacuri. In unele nopti, au fost incendiate peste 10 masini.


Articol complet la: http://www.hotnews.ro/stiri-internat...w-mercedes.htm

Sublinierile îmi aparţin. Cocalarul Dracului

~Nautilus
Nautilus is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -