Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply
 
Thread Tools
Old 01-09-11, 12:17   #1
Nautilus

Stage 5
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2,106
Default Camioane româneşti pentru armata americană

360 de camioane pentru Pentagon

Uzina de la Braşov a fost susţinută, aproape în totalitate, în ultimii ani, de contractele de livrări către Departamentul American al Apărării.

Producătorul de camioane şi autobuze Roman Braşov s-a înscris la o nouă licitaţie organizată de Armata Statelor Unite ale Americii pentru achiziţia de autocamioane. SUA a devenit client fidel al societăţii braşovene, de ani buni, iar în noiembrie, Roman ar putea semna un nou contract cu armata americană pentru livrarea a 360 de autovehicule modificate pentru asalt ori transport trupe.

----------------

În total, mai mult de 600 de autovehicule ale uzinei din Roman au ajuns, până acum, în dotarea armatei americane. Din 2005, compania braşoveană a fost susţinută de către Guvernul SUA. Societatea braşoveană a intrat pe piaţa americană, de fapt, după ce a câştigat, o licitaţie organizată de Guvernul SUA, pentru dotarea forţelor armate din Irak. În 2005, trei sferturi din producţia de camioane de la Braşov a fost achiziţionată de Armata americană pentru 75 de milioane de dolari, în contextul în care valoarea producţiei totale a fost de 100 de milioane de dolari. Totodată, în 2009, Roman a încasat 96 de milioane de dolari din vânzarea a 500 de camioane.


http://www.adevarul.ro/locale/brasov...545945954.html

~Nautilus
Nautilus is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -