| Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
24-09-07, 01:34
|
|
Stage 2
|
Se mai fura masini in Romania?
S-a mai linistit treaba cu furturile, sparturile, ciordirea de roti, sau alte smenuri?
|
|
|
24-09-07, 01:55
|
|
 Stage 5
|
Re: Se mai fura masini in Romania?
Se fura, si se va fura in continuare  .Mai rau ,acum cu inmultirea motoarelor a luat amploare mafia si pe partea asta.
|
|
|
24-09-07, 01:57
|
|
 Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
ce te face sa crezi k s-ar fi linistit treaba..?
mda..se mai fura.. si masini , si din masini si de pe masini
pana si la mine in cartier, considerat cartier de mosi .. am vazut un clasa C din 2000 fara jenti de 2 ori la rand ..pana si unui golf 1 i le-a furat..
ca sa nu zic de masini cu totu..deh..asta e situatia acuma ce mai..
nu putem decat sa punem alarme si sa speram ca "politia vegheaza"
dc intrebi?
|
|
|
24-09-07, 03:01
|
|
Stage 2
|
Bai, C'mon ... Ce naiba, Chiar n-au evoluat deloc? Tot gainarii de hoti marunti... Eu am plecat din Bucuresti de mai bine de 10 ani si "pe vremea mea" culmea tupeului hotilor era sa fure in centru in miezul zilei...Vezi, d'aia vreau sa-mi aduc un Walther P22 = moarte sigura ... nu pe loc, nu , moare la spital, datorita hemoragiilor interne...si un .308 Remington 700 tactical, de nici nu stie ce si de unde l-a lovit...Cum sa scapam altfel de pungasii si manarii astia de prost gust, care ne fac capitala de ras... Ne trebuie niste "VIGILANTES", Baieti adevarati, cu sange de roman... Ce p***a mea vrei ma?! Si zbang! Scurt... Fac pariu ca nimeni cu bun simt n-o sa spuna nimic... N'am vazut frate nimic... sa moara mama...nu stiu... a venit unii si l-a impuscat p'asta de zicea lumea ca e hot de masini...Si s-au tirat...Va zic eu, asta e singura solutie... altfel o sa suferim pana in anul 3000, si tot cu frica ca-ti sparge masina o sa dormi.
|
|
|
24-09-07, 03:34
|
|
Stage 2
|
Nu ma intelegeti gresit, nu sunt pro death, da frate, asta e lucrul meu pentru care am muncit, n-am furat, si am muncit de-au curs apele pe mine..., si vine unu ("smecher"), si zice: Da-l ma in aia mea de fraier, ca-l fac la noapte de roti... Pai, cum vine asta? Te-am invitat eu? sa-mi iei rotile cu imprumut, sau care e treaba? Te-am prins cu mana pe lcrul meu... ti-am luat gatu' fara mustrari si psihoanalize. A! stai domne ca nu trebuia sa-l omori... ca e lege, bla,bla... Da, dar daca tu ca stat si guvern n-ai facut nimic sa-mi aperi munca si proprietatea mea sau alor mei, eu ce sa fac? Sa stau la coada "ca omu civilizat" ... Fuck You! ... pana faci tu dreptate, eu n-am masina sa ma duc la servici, si-mi mor copiii de foame, si baga nevasta divort... asa ca, sistemul tau de guvern si de stat, SUCKS ... Big Time...
|
|
|
24-09-07, 13:18
|
|
Stage 3
|
se fura si masini si de toate ...
acu vre-o 3 luni mi au furat rezerva de la masina de serviciu...din fata blocului, iar acum vre-o 9 luni mi au furat casu stricat din masina...indoindu-mi portiera...
asta e....
degeaba ai alarma....
asigurarea e sfanta
|
|
|
24-09-07, 18:40
|
|
 Stage 5
|
huh... anul trecut, avea fratimiu o dacie zambetul lui iliescu, era tipla masina.. si intr-o seara, ce auzim pe strada.. hotii, hotii.. iesim repede afara, cand, un vecin ne zice ca ne-a spart masina si ca ne-a luat ceva.. si un alt vecin se dusese dupa ei.. fratimiu repede in masina, l-a prins pe unul dintre ei, si celalalt se ascunsese sub o masina.. l-am prins si pe celalalt si ce bataie si-au luat in seara aia.. doamne... eram toti pustii din cartier.. vreo 30, plus tata si unchii mei.. tin minte si acum si ma bufneste rasul.. tata venise cu o teava din aia subtirica .. eu il tineam pe unul dintre ei de spate, de bluza, si vine tata, bang, direct peste mana mea...  bunn.. i-am dus la politie.. i-au mai batut si gaborii.. etc.. dar.. dupa aproximatix 2 luni cu cine ma intalnesc la inter in fata.. cu unul dintre ei..... deci.. nu stiu daca au avut 2 zile de arest...
|
24-09-07, 18:54
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Crazy Drivers]
|
acu vreo 5 zile mi`a furat un papuc de la firma niste copii de 12-13 ani , au mers cu el si l`au parasit pe langa un lac... e a 16 mashina din cate am inteles de la politzai care a furat`o si au la activ multe spargeri de mashini si nu numai masini si chioscuri si chiar o pizzerie la un priten aceeasi pusti... cand am fost la politzie ei deja stiau procedura pe de rost.... is minori n`au ce le face. dar pe 1 l`am prins eu si i`am dat vreo 2 palme l`am dus in parcare i`am aratat toata mashinile firmei si i`am zis de astea sa nu se atinga... si deocamdata vad ca e ok
07 Yamaha Gryzzli 700
09 BMW X6
10 Mercedes E coupe
|
|
|
25-09-07, 00:49
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
de furat se fura in toata lumea
nu numai in romania
|
|
|
25-09-07, 05:22
|
|
Stage 2
|
Eh! si tu acum, "se fura in toata lumea", de parca toata lumea, si-ar permite sa-si ia "rubbers" si "spinners" asa la o pocnitura din degete... Credeam ca pe acest forum, tocmai "dragostea" fata de masinile noastre, ne face sa mai schimbam o parere, o informatie utila, sau doar de a invata cate ceva din experienta unora sau altora... Statistic vorbind, cate "importuri" se fura(sparg) fata de masinile nationale? Banuiesc ca inca se fura "la comanda" daca nu gresesc... Sa dea Dumnezeu sa ma insel... da nu cred.
|
|
|
25-09-07, 09:54
|
|
 Stage 4
|
In urma unui accident, a trebuit sa-mi schimb semnalizatorul dreapta fata. Intrucat masina are o anumita varsta, diferenta dintre vechiul semnalizator, batut de vant, ars de soare si udat de ploi si noul semnalizator era destul de vizibila. Se pare ca n-a fost vizibila doar pentru mine... Acum vreo doua luni ajung vineri seara de la servici, a doua zi - sambata - urmand sa plec in concediu. Intrucat imi planificasem un drum tocmai pina la Suceava, m-am trezit destul de devreme, la ora 5 dimineata fiind gata de plecare. Ajungand la benzinarie sa fac plinul la spalatorie, am avut neplacuta surpriza sa constat ca masina mea, proaspat spalata decuseara, avea o gaura din care ieseau doua fire. Cine ma "operase" o facuse cu o precizie chirurgicala. Toata distractia m-a costat vreo 60 RON...o gainarie in opinia mea.
Stop nesimtirii !!!
|
|
|
26-09-07, 01:43
|
|
 Stage 5
|
who's your daddy crima nu are scuze.cu atat mai putin pentru niste roti sau o masina
|
|
|
08-11-07, 12:08
|
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [SEAT] [AUDI] [2 Roti]
|
Poate Ca Da...Crima Nu Are Scuze , Dar Atat Timp Cat Nimeni Nu Ia Masuri...Nu O Sa Se Schimbe Nimic ! La Noi Chiar Daca Ai Prins Hotul In Casa Tot Are Sanse Sa Scape !!! Mai Ales Minorii ! Si Inca Ceva .. Daca Ar Fi Impuscati 10-15 NENOROCITI D`astia , Si Ar Fi Mediatiazta Chestia Asta , Credeti Ca Ar Mai Fi Atat De TUPEISTI ??? Eu Zic Ca Nu .. Sa Fim Seriosi ...
|
|
|
09-11-07, 10:32
|
|
 Stage 5
|
Salut ! Eu nu sunt radical ca @Who's yo daddy, dar sunt extrem de indignat atunci cand vad la televizor gramezi de infractori care zbiara in gura mare ca au fost prinsi in flagrant si smotociti ori de politisti ori de pagubasi si rudele acestora.Nu le-au fost respectate drepturile consfintite prin lege- spun ei. De parca ei prin actiunea lor - talharie,furt,viol,crima,lovituri,etc.; respectau drepturile victimelor, dreptul la viata si la proprietate. Intrebarea mea -retorica este urmatoarea : daca te prevalezi de normele legale pe care nu le respecti ,este normal sa soliciti ca aceleasi legi sa te protejeze ? Legile trebuie sa aiba aplicare cu sens unic ? Autoritatile declara ca nu sunt legile destul de aspre si nu le acorda drepturi suficiente - exista si o formula consacrata "avem mainile legate si nu putem aplica legea". De fapt asta ascunde incompetenta ,lenea si comoditatea celor platiti sa asigure bunul mers al societatii. Fermitatea si constiinciozitatea acestora sau a celor ce vor venii in locul lor,pot sa ne readuca in rand cu tarile civilizate.Voi aveti alta parere ?
|
|
|
09-11-07, 10:47
|
|
 Stage 5
|
cu furatul masinilor ... cate 2-3 dacii dispar din parcare de la Cora Pantelimon :B ... saptamanal
|
|
|
|
|