Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 31-07-11, 21:14   #16
GL91ANB

Stage 5

GL91ANB's Avatar

Default Re: Masina pt prietena. Ajutooor!!!!!

In primul rand nu exista Corsa 1.2 DTI , doar 1.7 DTI sau 1.3 CDTI.
Corsa 1.7DTI Isuzu are la fel de multi cai precum o Corsa 1.2 benzina deci nu vad de ce ai prefera atat de mult un 1.7 in loc de 1.2 luand in calcul asigurarea , impozitul si costurile de intretinere.Sunt cunoscute problemele motorului de 1.7 cu calculatorul de la pompa de injectie , alternatorul , racitorul de ulei si altele iar consumul nu este foarte diferit fata de cel de 1.2 .Plus ca distributia la 1.2 benzina e pe lant.
Acum alegerea iti apartine dar parerea mea este ca nu faci nicio economie cu un diesel la o masina asa mica.
GL91ANB is offline   Reply With Quote
Old 31-07-11, 22:26   #17
cata_golf

Stage 5

cata_golf's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by GL91ANB View Post
Corsa 1.7DTI Isuzu are la fel de multi cai precum o Corsa 1.2 benzina deci nu vad de ce ai prefera atat de mult un 1.7 in loc de 1.2 luand in calcul asigurarea , impozitul si costurile de intretinere.Sunt cunoscute problemele motorului de 1.7 cu calculatorul de la pompa de injectie , alternatorul , racitorul de ulei si altele iar consumul nu este foarte diferit fata de cel de 1.2 .Plus ca distributia la 1.2 benzina e pe lant.
Acum alegerea iti apartine dar parerea mea este ca nu faci nicio economie cu un diesel la o masina asa mica.
Nu e 1.2 DTI ci e 1248 cmc CDTI
cata_golf is offline   Reply With Quote
Old 31-07-11, 23:32   #18
ionutandrei

Stage 1

Quote:
Originally Posted by GL91ANB View Post
Vreau pe motorina pt ca tatal ei are cam tot timpul cel putin 100 de litrii de motorina acasa.(are o firma de transport).Si de-aia vreau pe motorina.Dar nu 1.3.Pt ca degeaba o fii masina usoara dar la un motor de 1.3 pe motorina sincer nu stiu cat trage.Si daca te infigi putin in ea s-ar putea sa consume mai mult decat un 1.9.Si sincer opel corsa nu prea ma incanta.Este ea potrivita pentru o femeie.Dar sa zicem ca vrem sa plecam la mare.4 persoane in masina+bagaje.Nu crezi ca motorul ala de 1.3 se cam chinuie?
ionutandrei is offline   Reply With Quote
Old 31-07-11, 23:34   #19
ionutandrei

Stage 1

Quote:
Originally Posted by zzeragon20 View Post
Sa nu crezi ca un corsa 1.2 nu rupe asfaltu sa sti ca rupe e motoru mic dar merge la turatie mare si cateodata iti face si unu de 2.0 la sprint numa nui schimba vitezele la 2000 de ture cum obisnuiesti la 2.0 sau 1.7 e o mare diferenta dai a 4.a pe la 65-70-sa vezi ca ai pedala la el si pana la 160 io am fost cu punto meu 160 cu motor de 1.1 si maia vea inca pedala..... NU ITI FACE PARERI PRIPITE!!!!
Poate gresesc.Dar nu prea imi vine sa cred ca un motor de 1.3 diesel se duce pana la 160 in a 4 a.Mai ales la o masina destul de veche.
Old 31-07-11, 23:38   #20
ionutandrei

Stage 1

Quote:
Originally Posted by cosmin300 View Post
Ce masini ai mai condus pana acum ?
Cum iti spuneam si mai sus, si degeaba "razi" pentru ca opel-ul corsa are potential.
Masinile pe care le vrea ea ( sau tu ) depasesc suma prevazuta, si din punctul meu de vedere nu sunt pentru o tipa.

Numai bine !
Nu e vorba ca rad.Pentru ca decat deloc e buna si o bicicleta apai o corsa.Este vorba de faptul ca eu sunt mai inalt (1.90) asta in primul rand,in al 2 lea rand daca vrem sa plecam la drum lung cu masina ei si cu inca 2 persoane si bagaje motorul ala s-ar putea sa o ia razna,si in al 3 lea rand ea nu este genul care sa vrea neaparat o masina de femeie.Nici vreo balena de 7-ar sau vreun SUV dar nici un Smart fortwo daca ma intelegi unde "bat".
Old 31-07-11, 23:39   #21
ionutandrei

Stage 1

Quote:
Originally Posted by ionutandrei View Post
Nu e vorba ca rad.Pentru ca decat deloc e buna si o bicicleta apai o corsa.Este vorba de faptul ca eu sunt mai inalt (1.90) asta in primul rand,in al 2 lea rand daca vrem sa plecam la drum lung cu masina ei si cu inca 2 persoane si bagaje motorul ala s-ar putea sa o ia razna,si in al 3 lea rand ea nu este genul care sa vrea neaparat o masina de femeie.Nici vreo balena de 7-ar sau vreun SUV dar nici un Smart fortwo daca ma intelegi unde "bat".
PS: In legatura cu masinile pe care le-am condus pana acum : un vw golf 3 1.6 benzina,vw golf 4 1.4 16v benzina iar momentan bmw 320d.
Old 01-08-11, 00:46   #22
TR 69 CRS

Stage 4

TR 69 CRS's Avatar

fiat stilo 1.9[diesel]?!
TR 69 CRS is offline   Reply With Quote
Old 01-08-11, 10:23   #23
zzeragon20

Stock

Quote:
Originally Posted by ionutandrei View Post
Poate gresesc.Dar nu prea imi vine sa cred ca un motor de 1.3 diesel se duce pana la 160 in a 4 a.Mai ales la o masina destul de veche.
Ma refeream benzinar dar nu urca in a 4 a mai mult de 120 din propria experienta
zzeragon20 is offline   Reply With Quote
Old 03-08-11, 09:37   #24
StoRo

Stage 3

Ford Ka din 2002 1500e maxim si de restu haine=)).
StoRo is offline   Reply With Quote
Old 31-08-11, 23:43   #25
Elli

Stock

Default helpp

am un nissan micra de 1.3,si astazi am sesizat o pata ca si uleiul ars care se scurge de sub motor.Cit de grav e?vre-o sugestie?
Elli is offline   Reply With Quote
Old 01-09-11, 23:01   #26
ionutandrei

Stage 1

e ulei.si dak ai citi numele topicului meu este masina pentru prietena.nu altceva.deci.....
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -