Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 30-09-06, 09:20   #1
claudiu_toncean

Stage 1

claudiu_toncean's Avatar

Default Help!!!!!!!!!! Pls!

Am nevoie de ajutorul vostru, mult, mult de tot. Dispun de 10.000 Euro si vreau sa imi iau si eu o masinuta. Da' nu avion sau ceva de genul asta, ci asa...ceva mai de oras. Si din cata "experienta" am acumulat de pe forum, m-am decis asupra a doua masinute:

Volkswagen Passat (>2001) cu clasicul 1.9 TDI si 116 CP

sau

Peugeot 406 (>2001) cu un 2.0 de 110 CP

Sper ca am scris corect datele tehnice si acum vreau sa va intreb pe voi: pe care dintre astea doua sa o iau? Va rog ajutati-ma prin raspunsurile voastre sa ma decid. Chiar imi este foarte greu, le-as lua pe amandoua daca as avea bani. Mie imi place ca si aspect 406-le, e mai cosmetizat, mai bine pus la punct la interior, dar sa nu uitam nici Passat-ul care e unul dintre modelele de varf ale uzinei germane. Haideti ca va las pe voi sa ma ajutati. Va multumesc mult.
claudiu_toncean is offline   Reply With Quote
Old 01-10-06, 12:40   #2
fuzzy
Dacia Driver

Stage 5

fuzzy's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]
Default Re: Help!!!!!!!!!! Pls!

Quote:
Originally Posted by claudiu_toncean View Post
Am nevoie de ajutorul vostru, mult, mult de tot. Dispun de 10.000 Euro si vreau sa imi iau si eu o masinuta. Da' nu avion sau ceva de genul asta, ci asa...ceva mai de oras. Si din cata "experienta" am acumulat de pe forum, m-am decis asupra a doua masinute:

Volkswagen Passat (>2001) cu clasicul 1.9 TDI si 116 CP

sau

Peugeot 406 (>2001) cu un 2.0 de 110 CP

Sper ca am scris corect datele tehnice si acum vreau sa va intreb pe voi: pe care dintre astea doua sa o iau? Va rog ajutati-ma prin raspunsurile voastre sa ma decid. Chiar imi este foarte greu, le-as lua pe amandoua daca as avea bani. Mie imi place ca si aspect 406-le, e mai cosmetizat, mai bine pus la punct la interior, dar sa nu uitam nici Passat-ul care e unul dintre modelele de varf ale uzinei germane. Haideti ca va las pe voi sa ma ajutati. Va multumesc mult.
1- topicul nu e bine pus aici(vezi consiliere achizitii auto...)
2-si eu as opta pentru 406 dar pana la urma depinde de tine, nu?
l8r edit: nu stiu daca la 10.000 euro gasesti vreun passat 4motion... ar fi fost mai bun