Am si eu o masinuta, Lancia Delta, dar cu motor Turbo Diesel. Momentan masina este stock. As dori sa incep sa o modific. Vreau sa incep cu niste jante, dar imediat dupa aceea as dori sa imbunatatesc sunetul motorului. Masina este din 1990. Stiti cum se aude un Diesel din `90, nimic spectaculos, doar zgomot de diesel. I-am scos odata filtrul de aer si se auzea incredibil de fioros cand o turam fara filtrul acela. Deci am sa-i cumpar un filtru de aer sport odata cu jantele. Apoi am sa-i scot toba intermediara si pun direct teava groasa (catalizator n-am ca l-as fi scos si pe ala).
Pentru inceput am o intrebare: merita o toba finala sport? Se va auzi mai frumos? Am fost la un magazin de tot felul de piese unde aveau si tobe frumoase de inox sport da mi-a zis baiatu de acolo ca pe diesel nu are rost toba sport pentru ca in afara de zvac la accelerare nu face mare lucru si nici nu se aude altfel decat toba originala (da, masina are inca toba originala, veche de 17 ani...si inca rezista bine). Voi ce ziceti cu toba? Voi reveni si cu alte nelamuriri curand. Multumesc anticipat ptr orice reply. Dupa ce fac toate astea vreau sa ii fac o segmentare si sa ii reconditionez turbina, dupa care voi cauta noi modalitati de a creste puterea.
O sa deschid si un post pe masina mea dar trebuia sa ii fac cateva poze bune.