Vreau sa intreb comunitatea 4tuning niste intrebari. In legatura cu o intrecere intre niste masini. Aceste masini sunt:
1. Fiat Stilo 1.9 JTD - diesel
2. Dacia Logan 1.6 MPI - benzina
3. Opel Astra 1.6 - benzina
# Vreau sa stiu daca ar fi puse aceste intr-o intrecere vreau sa stiu care masina va castiga.
# Din cate am auzit Fiatul ar trebuii sa nu aiba probleme cu cele 2 masini intr-o liniuta. Am auzit si ca motorul JTD este unul foarte puternic. Vreau sa aud ce spun profesionistii si cei care au experimentat asa ceva in viata reala.
Pe langa asta eu doresc in ami lua un Fiat Stilo de 1.9 JTD doresc sa stiu si alte intrebari:
1. Este un motor mai mare pentru Fiat Stilo decat cel 1.9 ?
2. Cati cai putere se pot pune pe Stilo, mai interesa mai mult prin Chip dar si prin alte metode e bine ? (maxim)
3. Este o masina buna pentru curse, pentru liniute, daca e sa cumpar un astfel de masina ( incepand cu motor de la 1.9 in sus ) merita banii ?
Cred ca cel mai important lucru este acesta:
Cei care aveti Fiaturi Stilo vreau sa stiu cum se comporta masina intr-o liniuta, s-au macar la ceva mini intreceri, cei care aveti asemenea masina, intreceti masini mai tari ca ale voastre si daca ati avut ceva "infrangeri" la o liniuta sa-mi spuneti ce masina de ce calibru va facut.