| Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
28-07-06, 23:09
|
|
|
Suzuki Driver
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Rally] [Suzuki]
|
Casco (profil personalizat), deci mai scump ?
Azi am auzit la stiri ca din 2007 se va plati diferit asigurarea casco in punctie de profilul soferului. Astfel se plateste mai mult daca soferul e barbat sub 25 de ani, necasatorit, eventual si cu amenzi (pentru viteza etc.) sau are accidente la activ si cu capacitatea cilindrica a masinii care depaseste 2000 cm3. Se considera ca femeile sunt mai prudente deci vor plati mai putin. De asemena platesc mai putzin celc are are un copil si persoanele cu vechime in ale condusului si fara accidente.
Voi ce parere aveti despre acest lucru. Cred ca pe majoritatea dintre noi ii afecteaza intr-un sens negativ, adica vom plati mai mult.
Ps. nu stiu daca e incadrat bine ... dar nu am stiut unde sa incadrez aces thread.
|
|
|
29-07-06, 00:06
|
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD] [FOTO]
|
Re: Casco (profil personalizat), deci mai scump ?
Quote:
|
Originally Posted by Spark
Azi am auzit la stiri ca din 2007 se va plati diferit asigurarea casco in punctie de profilul soferului. Astfel se plateste mai mult daca soferul e barbat sub 25 de ani, necasatorit, eventual si cu amenzi (pentru viteza etc.) sau are accidente la activ si cu capacitatea cilindrica a masinii care depaseste 2000 cm3. Se considera ca femeile sunt mai prudente deci vor plati mai putin. De asemena platesc mai putzin celc are are un copil si persoanele cu vechime in ale condusului si fara accidente.
Voi ce parere aveti despre acest lucru. Cred ca pe majoritatea dintre noi ii afecteaza intr-un sens negativ, adica vom plati mai mult.
Ps. nu stiu daca e incadrat bine ... dar nu am stiut unde sa incadrez aces thread.
|
so what? faci casco pe taica-to sau si mai bine pe maica-ta si te-ai scos  
obiectiv privind, adica din punctul de vedere al companiei de asigurari e justificat.. adica e la fel ca si asigurarile pe casa, sunt facute in functie de zone de risc, adica cam acelasi lucru
|
|
|
29-07-06, 00:28
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
interesant deci voi plati mai putin casco de la anu!!ca am masina pe numele parintilor.. care au multi ani vechime. daca stau sa ma gandesc bine si eu am decat 1 accident in 2 ani. nu e rau
29-07-06, 01:57
|
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
pai si trotineta mea tot pe numele parintilor e .. da culmea k mama n`are carnet .. deci o sa plateasca dublu
|
|
|
29-07-06, 17:05
|
|
 Stage 4
|
eu am inteles k asigurarea casco se face pt fiecare persoana care conduce o anumita masina....adik....daca cineva are casco si imi imprumuta masina cat timp sunt eu la volan asig casco nu e valabila, ci doar cea normala...si eu cand am luat carnetu` ai mei m`au "inclus" si pe mine in asig casco....deci faza cu asiguratu` pe numele parintilor sau bunicilor nu prea tine...
|
29-07-06, 18:25
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [Colectionar Machete]
|
nu e adevarat. de exemplu atunci cand cumperi o masina in leasing, in talon, la proprietar e trecuta firma de unde ai cumparat masina. asta ce inseamna ? ca tre' sa-ti conduca masina patronul firmei  ) ?
|
|
|
04-08-06, 09:25
|
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
pai si care-i problema .. te urci tu la volan .. o trozneshti si apoi il aduci pe taica-tu sa zica , k el a fost si gata ...
|
|
|
07-08-06, 23:42
|
|
Stage 3
|
Quote:
|
Originally Posted by steaua23
nu e adevarat. de exemplu atunci cand cumperi o masina in leasing, in talon, la proprietar e trecuta firma de unde ai cumparat masina. asta ce inseamna ? ca tre' sa-ti conduca masina patronul firmei  ) ?
|
Dar pe asigurare scrie numele benficiarului, nu a firmei de leasing, deci nu va tine faza....
|
|
|
08-08-06, 00:42
|
|
 Stage 5
|
...
gresit
pe asigurare scrie numele companiei de leasing. Numai pe RCA scrie numele tau
|
|
|
30-08-06, 13:21
|
|
Stage 3
|
Aia cu femeile e o prostie cat ei de mare. Sunt mai prudente, asa e. Noi facem un accident si ele 180 de tamponari stupide. Mai da-o dracu de treaba. Ati vazut voi masina de femeie nezgariata, nelovita si in stare buna de functionare? Eu nu prea.
|
|
|
30-08-06, 13:39
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by gotti
Aia cu femeile e o prostie cat ei de mare. Sunt mai prudente, asa e. Noi facem un accident si ele 180 de tamponari stupide. Mai da-o dracu de treaba. Ati vazut voi masina de femeie nezgariata, nelovita si in stare buna de functionare? Eu nu prea.
|
ai dreptate...o colega si-a luat 206 nou...si in 1 luna a facut 3 mini tamponari...iar jantele sunt julite in ultimu hal!! sunt prudente dar se sperie si repede!!
|
|
|
|
|