Gata mi--am luat si eu masina. A4 mai batranica - 95 dar cu suflet mare de 125 CP din benzina.
Datorita imprejurarilor am ajuns la concluzia ca e mai bine sa schimb tot ceea ce inseamna chei / yale / incuietori.
Zis si facut. Piese (2 chei, verturi, 1 butuc nou + contact nou) 6 milioane.
Azi dimineata programat la 8:30 (ca sa terminam mai repede citat din Reprezentantul AUDI) ma duc cu nemtoaica sa-i pun cheie noua. Si trece o orea, trece si a doua si tot asa pana la 16:00 can dupa operatiuni extrem de complexe masina-i gata. Toata distractia 7 milioane dupa ce normasera aiurea si imi luau un mil in plus. Eu in criza de nervi, iesit din tura de noapte, nedormit si intrand in tura de noapte. Ei relaxati imi spuneau cum au muncit din greu 6 ore la masina mea. Intrebarea logica, daca doamne fereste faceam motoru praf? Terminau in 2006? Nu cred. Faza tare ca in aceeasi situatie inca 4-5 posesori de WV sau AUDI care isi blestemau alegerea ca si mine. Si chestii finute, o alarma, o evaluare, plus un sistem audio crapat. timp mediu de "rezolvare" - 5 ore.
PROMIT SA NU MAI CALC IN SERVICE-UL OFICIAL AUDI (pbn pba pbv1 SI CARE OR MAI FI). EU CA EU, CU BATRANICA MEA MAI PUTIN INTERESANT, DA VIN OAMENI CU MASINI DE 50 - 80 MII EURO SI SE KK ASTIA PE TINE DE-TI VINE SA LE CRAPI CAPETELE.
ASA CA DACA NU E MUSAI INCERCATI SA EVITATI SPRE BINELE PSIHICULUI VOSTRU.
AM SA SCRIU SI IN GERMANIA DAR VOI INNAINTA UN DEMERS SI CATRE OPC.
SERIOAZITATE GERMANA? BLEAH!
LA UN SERVICE DACIA / RENAULT UNDE AM FOST ACUM 3 LUNI S-AU PURTAT AIA DE ZICEAI CA ESTI STROE NU ALTA.
MA DUC SA MA CULC CA MA DUC LA MUNCA SA ACOPAR CELE PATRU GAURI DIN BUZUNARE.