Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 02-08-06, 16:58   #1
Jailbird

Stage 4

Jailbird's Avatar

Default Service AUDI PBV

Gata mi--am luat si eu masina. A4 mai batranica - 95 dar cu suflet mare de 125 CP din benzina.

Datorita imprejurarilor am ajuns la concluzia ca e mai bine sa schimb tot ceea ce inseamna chei / yale / incuietori.

Zis si facut. Piese (2 chei, verturi, 1 butuc nou + contact nou) 6 milioane.

Azi dimineata programat la 8:30 (ca sa terminam mai repede citat din Reprezentantul AUDI) ma duc cu nemtoaica sa-i pun cheie noua. Si trece o orea, trece si a doua si tot asa pana la 16:00 can dupa operatiuni extrem de complexe masina-i gata. Toata distractia 7 milioane dupa ce normasera aiurea si imi luau un mil in plus. Eu in criza de nervi, iesit din tura de noapte, nedormit si intrand in tura de noapte. Ei relaxati imi spuneau cum au muncit din greu 6 ore la masina mea. Intrebarea logica, daca doamne fereste faceam motoru praf? Terminau in 2006? Nu cred. Faza tare ca in aceeasi situatie inca 4-5 posesori de WV sau AUDI care isi blestemau alegerea ca si mine. Si chestii finute, o alarma, o evaluare, plus un sistem audio crapat. timp mediu de "rezolvare" - 5 ore.

PROMIT SA NU MAI CALC IN SERVICE-UL OFICIAL AUDI (pbn pba pbv1 SI CARE OR MAI FI). EU CA EU, CU BATRANICA MEA MAI PUTIN INTERESANT, DA VIN OAMENI CU MASINI DE 50 - 80 MII EURO SI SE KK ASTIA PE TINE DE-TI VINE SA LE CRAPI CAPETELE.

ASA CA DACA NU E MUSAI INCERCATI SA EVITATI SPRE BINELE PSIHICULUI VOSTRU.

AM SA SCRIU SI IN GERMANIA DAR VOI INNAINTA UN DEMERS SI CATRE OPC.

SERIOAZITATE GERMANA? BLEAH!

LA UN SERVICE DACIA / RENAULT UNDE AM FOST ACUM 3 LUNI S-AU PURTAT AIA DE ZICEAI CA ESTI STROE NU ALTA.

MA DUC SA MA CULC CA MA DUC LA MUNCA SA ACOPAR CELE PATRU GAURI DIN BUZUNARE.
Jailbird is offline   Reply With Quote
Old 02-08-06, 18:39   #2
sil4tuning

Purtator cuvant SUN RACERS

Stage 5

sil4tuning's Avatar

Member of:
[Sun Racers]
[Opel]
Default Re: Service AUDI PBV

se stia de ineficienta totala din parte celor de porsche , mercedes si bmw> nu stiu ce cautai acolo ...chiar nu ai auzit si tu ca sunt mecanici cu pretenti si salarii europene si munca nema ....la dacia ...nu ti-ai rupt cocoasa bine...no problem ...punem altu ...

CDTI
sil4tuning is offline   Reply With Quote
Old 02-08-06, 19:53   #3
p_vio46

Stage 5

p_vio46's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]
[RENAULT]

jailbird sil are dreptate si iti confirm si eu reprezentantele sunt de *** un caz pe cal stiu concret acum un an jumate un audi A8 in versiunea de varf cu motorul de 4,2 fsi s-a dus la reprezentanta dupa ce a sesizat ceva in neregula la masina toate bune si frumoase pana ce ii spun tipului cei de la service ca e ceva pe la motor dar sa nu isi faca griji ca nu e grav si se rezolva , zis si facut cei de la reprezentanta s-au apucat de desfacut motoru si-au bagat ei nasu pe acolo dupa ce au studiat niste reviste , au mesterit cateva ore si au l-au asamblat la loc si l-au pus pe masina, toate bune si frumoase pana a plecat omu de la reprezentanta cu masina si a cedat masina,enervat omu sa intors la service si lea pus punctul pe I si lea cerut sal faca lla loc cei de la service au zis ca motorul e bun si ca nu are nimic
p_vio46 is offline   Reply With Quote
Old 02-08-06, 20:04   #4
p_vio46

Stage 5

p_vio46's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]
[RENAULT]

scuze ca nu am terminat am apasat din greseala pe post quick replay, decio sa continuam oamenii de la sevice au incercat sa se disculpe , omu cu masina le-a spus ca tre sa io repare ei pentru ca ei l-au stricat iar cand i-au dat masina ei au zis ca e ok, dupa ce a vazut ca nu pot s-o faca a luat legatura cu cei din austria si a trimis-o acolo , cei de acolo s-au crucit de ce au vazut si au spus ca devina sunt cei de la serviceul din romania ei au efectuat reparatiA si au schimbat motorul si ce mai era stricat si i-au comunicat ca putea sa moara daca mai mergea cu masina pentru s-ar fi putut produce un fel de explozie, firma mama a fost de acord sa plateasca cheltuielile de reparatie dar nu si de transport asta cazand in sarcina serviceului din ro iar cei din ro si-au cerut scuze motivand ca acel model de a 8 era foarte nou si nu au avut oameni calificati sa lucreze . Dar scuzele au venit in urma actionarii in instanta si a presiunilor facute de firma mama. deci inca odata incompetenta si lipsa de profesionalism din serviceurile din ro si la unele de renume nu de la dacia sau daewoo
Old 03-08-06, 07:19   #5
Jailbird

Stage 4

Jailbird's Avatar

Am ajuns la ei pt ca trebuia codata si cheia de contact si nu-mi livrau contactul, cheile noi + restul decat cu montaj in service autorizat AUDI. Daca as fi stiut...

Oricum nu mai calc pe acolo.
Jailbird is offline   Reply With Quote
Old 04-08-06, 09:21   #6
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

hai sa iti zic ce am patit cu un m5 .. ma dk la bavaria pentru k nu ami mergea sunetu .. are un calculator .. o baza de sonor care a intrat apa in ea si s-a dus .. merg la ei la 8 jumate dimineatza .. asta dupa ce in prealabil mi-au facut programare dupa 1 saptamana .. merg la 8 jumate .. si stau ... si stau si stau ... se face 11 .. intr-un final am gasit pe cineva cunoscut si au strans repede ce era insirt si mi-au facut factura estimativa 867 de euro ... asa si cum ziceam ... imi iau 900 si ceva de mii ..pentru k sa -mi spuna k baza aia de sonor e arsa lucru care-l shtiam si eu deja .. da ce sa ma mai cert cu ei k sunt dementzi .. toate k toate numai la bavaria constantza sa nu ajungi k sunt nishte jegosi si jumatate ...

Psycho is offline   Reply With Quote
Old 04-08-06, 10:18   #7
BASU

Stage 5

BASU's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

mie imi vine sa rad cand citesc ce ati scirs... dar este tragic ce se intampla la noi in tara...
pai scuza-ma frate cu revista in mana stiu si eu sa desfac un A8 si sa il pun la loc... si poate ca o sa mearga nu o sa crape cum a crapat ala )
macanici se pricep la laut spaga si cam atat... la reno sau la dacia ins erivs e altfel... te duci frumos cu masina la progamare, poti sa stai langa masina si sa te uiti cat dureaza toata operatiunea... acum depinde si la ce servis te duci ca nu la toate este asa.
BASU is offline   Reply With Quote
Old 05-08-06, 20:40   #8
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

Nici la renault nu-s mai breji,daca nu cunosti pe cineva.Poti avea si surprize Foarte neplacute....eu am mai cumparat diverse...numai zic.
Iar de service-ul bavaria de pe centura,NU VA APROPIATI !!! -pentru un amarat de test ,a trebuit sa astept o saptamana,iar in ziua cu pricina( nimeni nu-mi specificase ORA,doar ziua),dupa ce fac 1h pana acolo(era blocata centura cu aviara),imbecilu' ala imi spune ca el nu mai are timp si ca trebuia sa ma invoiesc eu dimineata de la serviciu,nu sa vin la 3...ca pot sa plec si sa vin a doua zi...-M-am dus la seful de service si i-am spus ce eu nu mai misc masina de acolo,s-o mute ei din poarta. Ala a bagat-o imediat in service. Dar tot de ***....tot pe mana imbecilului a ajuns si acesta dupa ce m-a lasat sa astept 1h30min,mi-a zis zambind ca problema este din electromotor,si ma costa 37miloane fara manopera,aceasta din urma necesitand 3-4h de munca...?!..Am intrebat cand as putea veni sa mi-l schimbe...-"paii,comanda dureaza cam doua-trei saptamani..."...Si gata,mi s-a luat.Ca sa fie treaba -treaba,soseaua de centura era blocata,eu nu mai aveam freon in instalatie...si uite o zi fericita din viata mea,cum am facut eu pana acasa 3 ORE la +45grade.....
PS: problema era bateria ,nicidecum electromotorul...asta asaa,ca fapt divers
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
lascarica is offline   Reply With Quote
Old 05-08-06, 22:51   #9
p_vio46

Stage 5

p_vio46's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]
[RENAULT]

basule cazul cu audiul A8 a fost dat si la tv si in presa , deci se poate confirma tot ce am spus , si faptul ca au avut instructiunile nu le-a fost de ajuns pentru ca degeaba le ai daca nu sti sa le citesti si sa le intelegi... de daca ar durea prostia....... si asta nu e un caz singular dar daca le enumeram pe fiecare nu mai terminam nici odata (de postat l-am pus pe cel mai sonor)
- Copyright 2026 4Tuning -