Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 20-08-10, 00:16   #1
13MMH

Stock

13MMH's Avatar

Default Pareri..?

Hey! Nu stiu daca am postat pe unde trebuie,sunt noua pe aici. Vroiam niste pareri despre Megane CC. Are cineva? Recomanda?
13MMH is offline   Reply With Quote
Old 28-08-10, 22:04   #2
Dinte87

Stage 2

Dinte87's Avatar

Default Re: Pareri..?

eu unul nuti recomand...intradevar este frumoasa ca masina dar cand spui Renault te gandesti deja la investitii...piesele sunt destul de scumpe si cad repede....pompa de apa.ambreiaj,distributie......etc...si astea deja sunt majore nu mai intra in categoria ''comsumabile''.....Eu nu te sfatuiesc la marca Renault....daca tot te ajuta buzunarele si portofelul orienteaza-te la alta marca...BMW,AUDI,MERCEDES,VOLKSWAGEN....asa ai si lux ai si putere...si sunt si durabile ca marci....succes
Dinte87 is offline   Reply With Quote
Old 30-08-10, 02:20   #3
13MMH

Stock

13MMH's Avatar

Default Re: Pareri..?

Quote:
Originally Posted by Dinte87 View Post
eu unul nuti recomand...intradevar este frumoasa ca masina dar cand spui Renault te gandesti deja la investitii...piesele sunt destul de scumpe si cad repede....pompa de apa.ambreiaj,distributie......etc...si astea deja sunt majore nu mai intra in categoria ''comsumabile''.....Eu nu te sfatuiesc la marca Renault....daca tot te ajuta buzunarele si portofelul orienteaza-te la alta marca...BMW,AUDI,MERCEDES,VOLKSWAGEN....asa ai si lux ai si putere...si sunt si durabile ca marci....succes
Am mai primit niste sfaturi si pot spune ca m-am cam razgandit,multi spun ca au probleme la capotare etc.Asa ca m-am axat pe un seat leon(nou).
13MMH is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -