Quote:
Originally Posted by turbojack
In Italia exista un singur Lamborghini la politie ,care este pastrat pt. interventii speciale,are compartiment de frig pt. materiale perisabile (organe umane de ex.) si este condus de o femeie (culmea).In rest mai au citeva alfe 156 standard (la coaja) ,insa sub capota este motorul de competitie ce il vedeti la FIA GT.Asta ca masini mai speciale.In rest 156 stock,panda,land rover (3 usi) ,santa fe si uneori am intilnit ped autostrazi bmw.
Nu ai nevoie de supermasina pt. a opri un nebun pe strada,acum folosesc din plin elicoptere in concordanta cu baraje bine puse la punct.Urmaririle spectaculoase soldate in final cu fuga banditilor se intimpla doar in filme.
|
Nu e asa.. credema ca stiu ce masini sunt pe-acolo. din pacate m-am plimbat in multe din ele
...
Au Fiat Punto, Fiat Brava (re rahat)
Fiat Marea (pericol..) - deci cand da in acceleratie se misca botu masinii.. e beton
Alfa 156 2.0 TS .. super
Alfa 155 .. bunicele..
si de un an si ceva au Lamborghini Murcielago ( in fiecare oras mai mare) adika pe unde este autostrada, nu merg cu el in oras , BMW 320i , Subaru Impreza, azi auzii de la cineva ca mai nou au si Alfa 159.. si or mai fi alte modele dar nu imi aduc aminte acum..