As vrea sa imi cumpar "de-afara" un m3 din 97-99 e36. Din cate stiu eu, nu are euro3. Nu exista nici o modalitate de "a-i pune" euro3?? ca sa o pot inmatricula in ro...
nu e nici o modalitate de "a-i pune" euro 3. asteapta sa vezi ce se va intampla la toamna/1 ianuarie. sunt sanse 90% sa se scoata restrictia de euro 3 dar trebuie sa vezi cat vor fi taxele suplimentare pentru masini mai vehci si poluante.
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re: Am o intrebare...
Quote:
Originally Posted by bobocel
As vrea sa imi cumpar "de-afara" un m3 din 97-99 e36. Din cate stiu eu, nu are euro3. Nu exista nici o modalitate de "a-i pune" euro3?? ca sa o pot inmatricula in ro...
exista dar modificarea costa exorbitant de mult si decat sa faci asa ceva mai bine iti bagi un batz in cur ... e incredibil de scump ink o dat valoarea mashinii
Daca n-ai aflat inca, nu mai este necesar sa fie euro 3, ci doar platesti o taxa de 1000e daca masina are pana in 8 ani si e Euro2 parca, pt restul masinilor platesti 2000e, ceea ce consider ca e avantajos daca vrei un M3 E36.