![]() |
Am o intrebare...
As vrea sa imi cumpar "de-afara" un m3 din 97-99 e36. Din cate stiu eu, nu are euro3. Nu exista nici o modalitate de "a-i pune" euro3?? ca sa o pot inmatricula in ro...
|
Re: Am o intrebare...
nu e nici o modalitate de "a-i pune" euro 3. asteapta sa vezi ce se va intampla la toamna/1 ianuarie. sunt sanse 90% sa se scoata restrictia de euro 3 dar trebuie sa vezi cat vor fi taxele suplimentare pentru masini mai vehci si poluante.
|
Daca nu tii neaparat la M3 poti lua un 330 mai nou cu euro 3...desi ma indoiesc ca modelul din 99 nu are euro 3
|
aha... pei mie imi place e36-le f mult... si degeaba, ca ala din 99(e36) tot nu are euro3, nu?? oricum... sper sa se dea legea...
|
Vezi ca mai e topic legat de asta... oricum mai nou tre sa aiba euro4 ca sa poti inmatricula!
|
de cand tre sa aiba euro 4?
|
asa stiam si eu ca tre sa aiba euro3 ca sa o potzi inmatricula, nu neaparat euro4!!
|
Quote:
exista dar modificarea costa exorbitant de mult si decat sa faci asa ceva mai bine iti bagi un batz in cur ... e incredibil de scump ink o dat valoarea mashinii |
adik vrei sa spui ca e mai mult de 2-5k de euro??? (modificarea)
|
nu ca masina ar fi atata, ca una e pe la 8-9..k in sus...
|
nu ca masina ar fi atata, ca una e pe la 8-9..k in sus... si dak ar costa inca maxim 5k o modificare dinasta, asa ar merita!!
|
Daca n-ai aflat inca, nu mai este necesar sa fie euro 3, ci doar platesti o taxa de 1000e daca masina are pana in 8 ani si e Euro2 parca, pt restul masinilor platesti 2000e, ceea ce consider ca e avantajos daca vrei un M3 E36.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
- Copyright 2026 4Tuning