Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 15-02-10, 07:38   #1
Frunza

Stage 4

Frunza's Avatar

Member of:
[VW]
Default Raman niste becuri aprinse

salut,
cine ma poate ajuta,indruma ce sa fac,mi-am gasit masina cu un led din blocul de lumini aprins si cu becurile de la numar aprinse dar la o intensitate mica cu motorul oprit,cheia scoasa din contact masina inchisa
Mentionez ca e vorba despre un golf 3.
Am scos siguranta 21 de la panou dar acuma numi mai merge nici inchiderea centralizata,plafoniera etc,cu siguranta scoasa ledul se stinge si la fel si becurile de la numar,dar functioneaza corect la aprindere /stingere.

Nu stie nimeni cam despre ce ar fi vorba ? afara a nins(lapovita) iar apoi a inghetat(poate e si asta de ajutor) astept un raspuns

Cu respect,Daniel
Frunza is offline   Reply With Quote
Old 15-02-10, 15:00   #2
Vj_AlecS

Stage 5

Vj_AlecS's Avatar

Member of:
[Fiat]
Default Re: Raman niste becuri aprinse

Sal. cred ca a intrat ceva apa pe la instalatia electrica si ai niste curenti vagabonti.... asetpta sa se incalzesca pe afara si e posibil sa isi revina... sau poti verifica cu un aparat de masura daca iti vine faza si pe + si pe - . bafta
Vj_AlecS is offline   Reply With Quote
Old 15-02-10, 16:12   #3
Frunza

Stage 4

Frunza's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Raman niste becuri aprinse

se pare ca a fost condensul de vina,am gasit picuri de apa la becurile de la numar,am bagat siguranta si totul e oke acuma,ms ,salutare
Frunza is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -