| Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
10-08-05, 14:59
|
|
 Stage 5
|
E30/Ursulet: 2 usi sau 4 usi?
ce preferati? e singurul model unde coupe-ul nu e detasat mai tare decat sedanul, cum e la pisica, e46 si cum va fi si la generatia prezenta.
|
|
|
10-08-05, 15:03
|
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [4 Speed Squad] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Nu te supara, dar care e scopul acestui topic?
Astept un motiv intemeiat! daca nu....
|
|
|
10-08-05, 20:13
|
|
 Stage 5
|
poate vreau sa-mi iau e30 si nu-s decis cu ce tip de caroserie. whats the fucking problem? parca scriu topicuri pe spatiu vostru de pe hard disk. lol
ps. rosonic, nu intrebarea ta m-a deranjat ci comentariile 'expertilor'.
|
|
|
12-08-05, 00:25
|
|
 Stage 5
Member of: [RR]
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"teddy\"
poate vreau sa-mi iau e30 si nu-s decis cu ce tip de caroserie. whats the fucking problem? parca scriu topicuri pe spatiu vostru de pe hard disk. lol
ps. rosonic, nu intrebarea ta m-a deranjat ci comentariile 'expertilor'.
|
Si de unde vrei sa stie lumea de pe forum ce faci tu cu masina. Vrei masina sport sau vrei masina de familie  Gandeste un pic pana faci un topic
|
|
|
12-08-05, 16:34
|
|
 Stage 5
|
chiar, rosonic.. delete it, please. se pare ca unora le e greu sa spuna CE AR ALEGE EI IN LOCUL MEU. e destul de clar ca ma intereseaza doar ca styling si nu am preferinte in legatura spatiului si numarului de usi, nu?'
stupid.
|
|
|
23-08-05, 10:37
|
|
General Supervisor
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
dak il vrei pentru fugareala, si dak vrei sa-l modific , clar modelul in 2 usi, dak il vrei sa iti mai cari si familia, dar este singura berlina sport pe care ti-o permiti... 4 usi clar
dak imi spui mai multe detalii, tare bine ar fi
|
|
|
24-08-05, 01:15
|
|
 Stage 5
|
ar fi vorba de o masina de fun (pentru treburi serioase am alt mijloc de transport... economic, elegant si sigur)... deci ar merge si 2 usi. intrebam de curiozitate... multi sunt de parere ca ursii arata mai bine in 4 usi... si parca si eu tind in directia aia... mai ales ca mi se pare o masina frumoasa stock, doar coborata si cu niste jante deosebite, late. pentru modificari, aripi latite si alte smecherii e mai bun in 2 usi.
apropo, intre timp in peisaj a aparut o calibra turbo 4x4 impecabila, 290cp, de la primul proprietar in romania de vreo 6 ani, cu piele, incalzire scaune, full electric, aer conditionat, etc... ma atrage!
|
|
|
24-08-05, 13:21
|
|
General Supervisor
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
ursuletul e urat fiind un model vechi si inestetic, cui ii place ii place din alte considerente, fiindca imaginea lui e demodata de 15 ani deacum.(de exemplu mie imi place pentru ca e un bmw, pt ca e un clasic si pt ca modelul asta are rezultate exelente prin cursele de strada  ),deci nu poti spune ca in 4 usi e mai frumos decat in 2 usi sau invers.
daca il vrei pt fun, ia-ti in 2 portiere, ai mai multe posbilitati de tuning, si e si mai usoara, deci vei obtine rezultate mai spectaculoase.
dak iti permiti sa iei calibra, cumpar-o, mie mi se pare cel mai reusit model pe care l-a avut opel pana la ora actuala, deci e cea mai buna alegere daca nu te deranjeaza faptul ca nu se mai produce de cativa ani buni
|
|
|
24-08-05, 15:41
|
|
 Stage 5
|
la calibra am ramas si eu cu gandul. mai ramane pana ma intorc in romania sa decid daca merita diferenta (mare) de bani intre ursulet si calibra respectiva... mai e si chestia ca la ursulet nu am unul anume la care ma gandesc, si majoritatea sunt praf... la calibra stiu de care vorbesc si e impecabila, si mai noua ('95 parca). 4x4 turbo asta mai si consuma in unele cazuri mai putin ca un 325i care e cu 3 clase inferior la performante... lipseste doar tractiunea spate 
nu ma deranjeaza faptul ca nu se produce nici una dintre ele... amandoua sunt oricum populare la dezmembrari si oricum n-am bani sau placere sa iau vreo miata, 3er, mg, astra bertone, impreza etc. doar pentru fun...
|
|
|
25-08-05, 09:10
|
|
General Supervisor
 Stage 5
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"teddy\"
4x4 turbo asta mai si consuma in unele cazuri mai putin ca un 325i care e cu 3 clase inferior la performante... lipseste doar tractiunea spate 
|
pai daca e 4x4 are tractiune si fata si spate... deci problema tractiunii ar fi rezolvata
|
|
|
07-09-06, 04:14
|
|
 Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
Re: E30/Ursulet: 2 usi sau 4 usi?
el se gandeste la cerculete si burnout-uri..
si e altfel cu 4x4,la unele modele e aproape imposibil tocmai din cauza tractiunii lor..mult mai simplu cu rwd
|
|
|
|
|