Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 10-08-05, 14:59   #1
teddy

Stage 5

teddy's Avatar

Default E30/Ursulet: 2 usi sau 4 usi?

ce preferati? e singurul model unde coupe-ul nu e detasat mai tare decat sedanul, cum e la pisica, e46 si cum va fi si la generatia prezenta.
teddy is offline   Reply With Quote
Old 10-08-05, 15:03   #2
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Nu te supara, dar care e scopul acestui topic?

Astept un motiv intemeiat! daca nu....
RoSonic is offline   Reply With Quote
Old 10-08-05, 20:13   #3
teddy

Stage 5

teddy's Avatar

poate vreau sa-mi iau e30 si nu-s decis cu ce tip de caroserie. whats the fucking problem? parca scriu topicuri pe spatiu vostru de pe hard disk. lol
ps. rosonic, nu intrebarea ta m-a deranjat ci comentariile 'expertilor'.
Old 12-08-05, 00:25   #4
Sc0OTeR

Stage 5

Sc0OTeR's Avatar

Member of:
[RR]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"teddy\"
poate vreau sa-mi iau e30 si nu-s decis cu ce tip de caroserie. whats the fucking problem? parca scriu topicuri pe spatiu vostru de pe hard disk. lol
ps. rosonic, nu intrebarea ta m-a deranjat ci comentariile 'expertilor'.
Si de unde vrei sa stie lumea de pe forum ce faci tu cu masina. Vrei masina sport sau vrei masina de familie Gandeste un pic pana faci un topic
Sc0OTeR is offline   Reply With Quote
Old 12-08-05, 16:34   #5
teddy

Stage 5

teddy's Avatar

chiar, rosonic.. delete it, please. se pare ca unora le e greu sa spuna CE AR ALEGE EI IN LOCUL MEU. e destul de clar ca ma intereseaza doar ca styling si nu am preferinte in legatura spatiului si numarului de usi, nu?'

stupid.
Old 23-08-05, 10:37   #6
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

dak il vrei pentru fugareala, si dak vrei sa-l modific , clar modelul in 2 usi, dak il vrei sa iti mai cari si familia, dar este singura berlina sport pe care ti-o permiti... 4 usi clar
dak imi spui mai multe detalii, tare bine ar fi
aleks is offline   Reply With Quote
Old 24-08-05, 01:15   #7
teddy

Stage 5

teddy's Avatar

ar fi vorba de o masina de fun (pentru treburi serioase am alt mijloc de transport... economic, elegant si sigur)... deci ar merge si 2 usi. intrebam de curiozitate... multi sunt de parere ca ursii arata mai bine in 4 usi... si parca si eu tind in directia aia... mai ales ca mi se pare o masina frumoasa stock, doar coborata si cu niste jante deosebite, late. pentru modificari, aripi latite si alte smecherii e mai bun in 2 usi.

apropo, intre timp in peisaj a aparut o calibra turbo 4x4 impecabila, 290cp, de la primul proprietar in romania de vreo 6 ani, cu piele, incalzire scaune, full electric, aer conditionat, etc... ma atrage!
Old 24-08-05, 13:21   #8
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

ursuletul e urat fiind un model vechi si inestetic, cui ii place ii place din alte considerente, fiindca imaginea lui e demodata de 15 ani deacum.(de exemplu mie imi place pentru ca e un bmw, pt ca e un clasic si pt ca modelul asta are rezultate exelente prin cursele de strada ),deci nu poti spune ca in 4 usi e mai frumos decat in 2 usi sau invers.
daca il vrei pt fun, ia-ti in 2 portiere, ai mai multe posbilitati de tuning, si e si mai usoara, deci vei obtine rezultate mai spectaculoase.
dak iti permiti sa iei calibra, cumpar-o, mie mi se pare cel mai reusit model pe care l-a avut opel pana la ora actuala, deci e cea mai buna alegere daca nu te deranjeaza faptul ca nu se mai produce de cativa ani buni
Old 24-08-05, 15:41   #9
teddy

Stage 5

teddy's Avatar

la calibra am ramas si eu cu gandul. mai ramane pana ma intorc in romania sa decid daca merita diferenta (mare) de bani intre ursulet si calibra respectiva... mai e si chestia ca la ursulet nu am unul anume la care ma gandesc, si majoritatea sunt praf... la calibra stiu de care vorbesc si e impecabila, si mai noua ('95 parca). 4x4 turbo asta mai si consuma in unele cazuri mai putin ca un 325i care e cu 3 clase inferior la performante... lipseste doar tractiunea spate
nu ma deranjeaza faptul ca nu se produce nici una dintre ele... amandoua sunt oricum populare la dezmembrari si oricum n-am bani sau placere sa iau vreo miata, 3er, mg, astra bertone, impreza etc. doar pentru fun...
Old 25-08-05, 09:10   #10
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"teddy\"
4x4 turbo asta mai si consuma in unele cazuri mai putin ca un 325i care e cu 3 clase inferior la performante... lipseste doar tractiunea spate
pai daca e 4x4 are tractiune si fata si spate... deci problema tractiunii ar fi rezolvata
Old 07-09-06, 04:14   #11
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
Default Re: E30/Ursulet: 2 usi sau 4 usi?

el se gandeste la cerculete si burnout-uri..
si e altfel cu 4x4,la unele modele e aproape imposibil tocmai din cauza tractiunii lor..mult mai simplu cu rwd
sebaaa is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -