Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 31-01-10, 17:54   #1
earthquakero

Stage 4

earthquakero's Avatar

Default Cumpararea unei masini SH deja inmatriculata

Salz am vorbit cu un baiat si maine ma duc sa fac actele.. sa dau banii si sa preiau masina..

acum as vrea sa stiu putin cam ce mai trebuie facut ca nu ma pricep foarte bine.. deci maine trebuie sa ma duc sa radiez masina si pentru asigurare ? sau nu este neaparata asigurarea asa imediat dupa ?

dak ma puteti ajuta putin sa imi spuneti cam ce mai trebuie facut

masina este deja inmatriculata

ms
earthquakero is offline   Reply With Quote
Old 08-02-10, 19:25   #2
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]
Default Re: Cumpararea unei masini SH deja inmatriculata

Documente necesare:
- Cartea de identitate a vehiculului avand aplicata folia de secretizare (original si copie), pe care este inscrisa radierea din circulatie;
- Fisa de inmatriculare cu viza circumscriptiei financiare. Fisa de inmatriculare trebuie semnata de proprietar (si stampilata in cazul pers. juridice)
- Copia tichetului de asigurare
- Certificatul de autenticitate sau, dupa caz, nota de identificare;
- Copia documentului de proprietate (factura, contract de vanzare . cumparare, etc)
- Dovada de plata a taxei de inmatriculare (C.E.C., trezorerie) – chitanta sau ordin de plata
- Chitanta de plata a contravalorii certificatului de inmatriculare ;
- Documentul de identitate al solicitantului (original si copie);
- Contravaloarea placilor cu numere de inmatriculare ;

In cazul in care detinatorul, nu se poate prezenta la ghiseu, acesta poate fi reprezentat de catre o alta persoana, pe baza unei procuri notariale speciale.