Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 15-04-06, 20:22   #1
Vyk

Stage 5

Member of:
[FOTO]
Default Becuri Philips NightGuide

Salut, am o Skoda Fabia 1.2HTP si ma gandeam sa-i schimb becurile de faza scurta. Initial vroiam sa iau ceva care sa aibe lumina asemanatoare xenoanelor (pentru impresie si pentru lumina mai puternica). Si-a luat o cunostinta din Germania si mi-a (re)starnit interesul pentru asa ceva. Nu stiu exact ce si-a luat, probabil Philips BlueVision care se gasesc si la noi.

Deoarece prefer o utilitate cat mai mare a unor eventuale noi becuri, ma gandeam sa-mi pun NightGuide. Daca nu ma insel, cele compatibile cu Fabia sunt H7 reflector.

Intrebarile sunt:

*a pus cineva pe masina astfel de becuri si daca da, care ar fi impresiile
*cat de adevarate sunt informatiile de pe site-ul Philips> cele 3 zone de iluminare sunt conforme cu descrierile si ajuta mult soferul...de asemenea, distanta pe care e proiectata lumina este marita?
*unde as putea gasi astfel de becuri si cam cat ar costa la noi (pe autoaacesorii am gasit doar medelele BlueVision si SilverVision, ambele la preturi decente)
Old 22-04-06, 15:25   #2
alintatoc

Stage 3

alintatoc's Avatar

Default Re: Becuri Philips NightGuide

uite aici un exemplu:

si eu vreau sa-mi pun la bmw!

Philips Blue Vision
alintatoc is offline   Reply With Quote
Old 22-04-06, 17:56   #3
Vyk

Stage 5

Member of:
[FOTO]

BlueVision se gasesc pe autoaccesorii si au avantajul de a da lumina similara xenoanelor, la un pret de 10 ori mai mic. Eu vroiam sa cumpar NightVision pentru ca ofera o tripla utilitate (lumina alba in fata si distanta de proiectare a sa mai mare, lumina galbena in stanga ca sa vezi si ceva de pe contrasens si nu in ultimul rand o vizibilitate mai buna si pe dreapta ca sa vezi printre altele cand vrea un destept sa-ti taie calea).

Daca ai vazut pe undeva in RO NIghtVision, da-mi de veste. Daca ai vazut pe afara, m-ar interesa pretul...
Vyk is offline   Reply With Quote
Old 22-04-06, 19:01   #4
alintatoc

Stage 3

alintatoc's Avatar

Luni o sa merg sa vad care este treaba cu NightVision si sa vad si pretul.
Blue Vision am vazut sigur, nu mai tin minte exact pretul dar te voi anunta luni dupa ce ma uit in magazin.
Salut!
Old 22-04-06, 19:55   #5
Vyk

Stage 5

Member of:
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by alintatoc
Luni o sa merg sa vad care este treaba cu NightVision si sa vad si pretul.
Blue Vision am vazut sigur, nu mai tin minte exact pretul dar te voi anunta luni dupa ce ma uit in magazin.
Salut!
Multumesc mult! Nu uita sa precizezi si numele magazinului, eventual si adresa...dupa cate imi aduc aminte, pe autoaccesorii BlueVision era 26E dar nu mai stiu daca setul sau becul...
Old 22-04-06, 23:45   #6
alintatoc

Stage 3

alintatoc's Avatar

Quote:
Originally Posted by Vyk
Multumesc mult! Nu uita sa precizezi si numele magazinului, eventual si adresa...dupa cate imi aduc aminte, pe autoaccesorii BlueVision era 26E dar nu mai stiu daca setul sau becul...
Pe accesoriiauto era setul 26 euro, becul este in jur de 9-10 euro. Oricum cred ca merita avand in vedere diferenta la lumina.
Imi pare rau nu o sa-ti pot spune magazinul ca nu stau in Ro dar iti pot scupe un pret estimativ daca doresti si daca voi gasi.
Salut!
Old 24-04-06, 15:57   #7
alintatoc

Stage 3

alintatoc's Avatar

Vyk mi-am cumparat becuri BlueVision si astept sa vina seara sa vad care e diferenta
Am vazut si NightVision sunt 20 euro, dar eu am preferat Blue, dar daca nu imi plac astea Blue ma duc sa le schimb cu NightVision.
Old 24-04-06, 20:15   #8
Vyk

Stage 5

Member of:
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by alintatoc
Vyk mi-am cumparat becuri BlueVision si astept sa vina seara sa vad care e diferenta
Am vazut si NightVision sunt 20 euro, dar eu am preferat Blue, dar daca nu imi plac astea Blue ma duc sa le schimb cu NightVision.
Am vazut si eu intr-o reclama ca Aspad este distribuitor autorizat in RO pentru becuri Philips. In ceea ce priveste NightGuide, pretul este de aproape 22EURO ceea ce este rezonabil (set 2 bucati). Eu zic ca mai bine ai alege NightGuide deoarece este o combinatie BlueVision+AllWeather+VisionPlus. Un 3 in 1 inbatabil ca pret. Pretul unui set este mai mic decat suma celor 3 seturi BlueVision+AllWeather+VisionPlus. Eu o sa-mi iau asa ceva insa s-ar putea sa mai treaca ceva timp. O sa fac poze si o sa le postez, impreuna cu feedback.
Old 25-04-06, 12:23   #9
alintatoc

Stage 3

alintatoc's Avatar

uite si diferenta de culoare intre originale si BlueVision
Old 25-04-06, 12:24   #10
alintatoc

Stage 3

alintatoc's Avatar

uite si o schema pentru NightGuide
Old 25-04-06, 13:00   #11
Vyk

Stage 5

Member of:
[FOTO]

Farurile arata superbine cu BlueVision...daca ai putea, te-as ruga sa faci o poza in directia de proiectare a luminii pentru a vedea si cum este iluminata strada. Cat despre NightGuide, am un pliant care explica totul si am fost si pe philips.com/automotive asa ca stiam poza #2. Oricum, multumesc pentru postarea pozelor.
Old 25-04-06, 20:55   #12
Vyk

Stage 5

Member of:
[FOTO]
Default Becuri Philips NightGuide

Mai aveam o intrebare> daca imi schimb becurile o sa am probleme cu gaborii? Adica trebuie sa ma duc la RAR sa imi dea o certificare ceva sau sunt ok? NU de alta dar in cei 2,5ani ce carnet nu am luat nici o amenda si nu intentionez sa incep acum cu "colectarea" lor.
Old 26-04-06, 01:08   #13
Jady

Stage 5

Jady's Avatar

Member of:
[Opel]

Nu cred ca sunt ei chiar asa isteti. Daca nu are culoarea rosie sau albastra n-au de ce sa se ia de tine. Tu crezi ca atunci cand a aparut xenonul in Romania stiau ce-i aia?
Old 26-04-06, 09:21   #14
alintatoc

Stage 3

alintatoc's Avatar

Vyk sa stii ca becurile sunt atestate de Uniunea European a si mi-e greu sa cred ca o sa ai probleme in Romania cu ele din moment ce in Uniunea Europeana sunt complet legale.
Vb la Jady,daca iti pun roz sau verzi atunci e posibil sa te trezesti cu gaborii nostrii foarte atenti cand este vorba de amenzi
Old 26-04-06, 09:24   #15
alintatoc

Stage 3

alintatoc's Avatar

uite iti pun si o poza ca sa vezi cum se vede din masina, am facut-o in graba acum 2 seri dar o sa fac azi una mai buna ca sa vezi diferenta.

Dupa cum se vede in fotografie lumina este alba pe sosea, dar ca sa te lamuresti si mai bine o sa fac una mai bun si o s-o pun aici.
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -