Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 23-11-09, 21:14   #1
shocs

Stage 1

Default Intrebari despre folie auto

Salutare,

As vrea sa-mi pun folie pe luneta + geamuri spate + geamuri fata, opacitate 35% sau 40% pe toate insa am cateva intrebari.

1. Voi ramane garantat fara talon? Pot scapa zicand ca n-am actele la mine? In cazul asta as primi doar amenda, nu?

2. Politia opreste des pentru treaba asta? Daca da, se mai primesc "atentii"?

3. Cum fac cu itp-ul? Mai am pana la el dar totusi...cum fac sa-l trec? N-as vrea sa dau folia de pe fata jos inainte de itp si sa o pun iar.

4. Cat e amenda pentru folie ilegala pe geamurile din fata?

5. E ok sa pun folie la inceputul lunii decembrie? Sau e prea frig.

6. Ce marca de folie e cea mai buna? De asemenea, imi puteti recomanda un service unde se face treaba buna si nu lucreaza tiganusi care asteapta spaga groasa?

Multumesc pentru ajutor!
shocs is offline   Reply With Quote
Old 23-11-09, 23:53   #2
iuliku

Stage 2

Default Re: Intrebari despre folie auto

eu la a mea am 90% pe spate si 65% pe fata. conteaza doar folia de pe fata, pt cea de pe spate nu ai sa fi niciodata luat la intrebari.

1- la noi in tzara nu este nimic garantat, amenda pt lipsa actelor este foarte mare
2- in jumatate de an nu am fost niciodata luat la intrebari pt folie (pont: cand vezi politia poti lasa geamul jos daca esti panicat)
3- tu alegi unde faci itp`u, eu n am avut nici o problema. cu o mica atentie il treci fara probleme.
4- pt folie se retine talonul. o poti da jos de fata cu politistul si scapi.
5- folia se aplica la orice ora din an
6- din ce stiu eu, llumar si 3m mai ales. cauta un service care sa ti dea o autorizatie pe care sa existe timbrul rar, acelasi cu cel aplicat pe geamuri. sunt enorm de multe firme care monteaza.

sfat : folie llumar cu tenta albastra, 90% pe toate geamurile. vizibilitatea este buna.
iuliku is offline   Reply With Quote
Old 25-11-09, 16:02   #3
shocs

Stage 1

Multumesc pentru ajutor!

Care e cea mai buna folie? 3M sau Llumar?
shocs is offline   Reply With Quote
Old 25-11-09, 16:15   #4
RIcKO
BMW Driver

Stage 5

RIcKO's Avatar

Member of:
[BMW]

o precizare.....mai nou nu mai scapi daca dai folia de fata cu militzia ...trebuie sa mergi la RAR sa itzi dea dovada cum ca nu mai ai folie pe fata apoi sa mergi la politie sa itzi ridici talonul........iar despre chestia cu dat geamul jos cand vezi garda nu prea e de facut acum pe frigul asta .....automat se prinde cand vede ca tu mergi cu geamurile date jos pe cancerul asta ...e buna varianta asta doar vara...eu am de vreo 4 luni folie pe toate geamurile si pana acum ...doamne ajuta , nu am avut probleme.....bafta
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Picture 108.JPG
Views:	257
Size:	33.1 KB
ID:	1190381   Click image for larger version

Name:	Picture 029.JPG
Views:	175
Size:	29.7 KB
ID:	1190382  

RIcKO is offline   Reply With Quote
Old 25-11-09, 17:42   #5
marius_spain

Stage 2

ricko ce opacitate are folia ta?
marius_spain is offline   Reply With Quote
Old 25-11-09, 18:26   #6
RIcKO
BMW Driver

Stage 5

RIcKO's Avatar

Member of:
[BMW]

nu stiu...eu am pus folie dinaia la 13 lei cutia....pe spate si pe luneta e dark black iar pe fata e black ....asa scria pe cutie
Old 25-11-09, 19:52   #7
marius_spain

Stage 2

nu se decoloreaza in timp de e asa ieftina?
marius_spain is offline   Reply With Quote
Old 25-11-09, 20:40   #8
RIcKO
BMW Driver

Stage 5

RIcKO's Avatar

Member of:
[BMW]

probabil se va decolora dar cand am pus folile nu imi permiteam sa merg la llumar sa imi ia 200 euro,,,,,,asa m-a costat 3 cutii de folie si cateva beri la un prieten , pune folii de meserie baiatul.....au iesit super fara nici o zgarietura sau bule de aer.....cu urmatoarea ocazie cand am sa schimb folile voi pune ceva profi
- Copyright 2026 4Tuning -