Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
07-09-09, 14:32
|
|
Stage 2
|
Re: Programul Rabla 2010: pana la 3 masini casate pe persoana!
Quote:
Originally Posted by AG 80 BBI
bun si in cazul in care duci 3 tractorase ai deja 12 000 euro reducere la unu nou?! )
|
e doar pt autoturisme. nu e pt tractoare sau flote
|
|
|
08-09-09, 19:14
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [4Wheels]
|
Quote:
Originally Posted by Pardalian
e doar pt autoturisme. nu e pt tractoare sau flote
|
Citez ce scrie in primul post...
"Persoanele care vor dori sa isi achizitioneze un tractor vor beneficia de o prima de casare de pana la 17.000 lei (4,000 € ), prima care nu trebuie sa depaseasca jumatate din valoarea acestuia nou."
Voi postati fara sa cititi macar primul post
|
|
|
16-09-09, 19:53
|
|
Stock
|
stiti cumva daca masura cu pina la 3 rable pentru o masina noua a fost deja adoptata ? sau...asumata ?
|
|
|
18-09-09, 21:54
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [4Wheels]
|
Quote:
Originally Posted by verynice
stiti cumva daca masura cu pina la 3 rable pentru o masina noua a fost deja adoptata ? sau...asumata ?
|
Din 2010...
|
|
|
20-09-09, 17:56
|
|
Stage 5
|
din 2700 euro scadeti suma care o dati pe cele 2 rable si ajungeti la 2000 euro ...
e ok si asa ce-i drept.
|
|
|
25-09-09, 20:00
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Alex30
Citez ce scrie in primul post...
"Persoanele care vor dori sa isi achizitioneze un tractor vor beneficia de o prima de casare de pana la 17.000 lei (4,000 € ), prima care nu trebuie sa depaseasca jumatate din valoarea acestuia nou."
Voi postati fara sa cititi macar primul post
|
a postat si el ca sa se ia de cineva....nu stii ca asa e forumu asta plin de guralivi!
p.s: de pardalian e vorba!
|
|
|
23-10-09, 09:57
|
|
Stage 4
|
am auzit si eu de program cu 3 rable si m.am interesat la cateva reprezentante si toti mi.au zis aceasi chestie si anume 3 rable => avans la 3 noi si ca trebuie sa asteapt trecerea alegerile dupa cum stim cu totii propunerile mari se fac inainte de alegeri si dupa...D-zeu cu mila...
|
|
|
28-10-09, 12:24
|
|
Suzuki Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Rally] [Suzuki]
|
si cante stiu s-a mai interesat cienva. toate cele 3 rable trebuie sa fie pe numele aceleiasi persoane de 2 ani de zile, respectiv a cumparatorului de masina noua.
pentru ca asa am si eu masina mea, si a lui tata, dar care e pe numele lui, deci nu merge.
|
|
|
06-11-09, 08:02
|
|
Stock
|
Am citit cu ceva timp in urma in ziare ca programul rabla o sa fie cu trei rable la o masina noua si acum vad ca nu mai scrie pe nicaieri...a fost doar un zvon sau este acest program cu trei rable pt o masina noua?
|
|
|
06-12-09, 14:49
|
|
Stage 3
|
intrebare:
Masinile in ce stare tehnica pot fi pt a fi duse la Rabla?
Pana acum care erau conditiile, unde pot gasi aceste precizari?
Masina mea a fost vandalizata, 2 geamuri sparte, o roata lipsa, stopurile/farurile le-au luat cu tot cu mufe inca, capota portbagaj lipsa, scaunele sunt taiate, bancheta arsa, bordu lipsa, lipsa alternator/electromotor/carburator/pompa frana si e vai de ea..
Dau ceva la nenea de la Remat si o duc asa..sau cum sta(tea) treaba, cine a mai dus?
Nu-mi vine sa bag bani in masina, doar s-o fac functionala ca s-o dau la Rabla..
|
|
|
06-12-09, 14:54
|
|
Stage 3
Member of: [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by DICARLO_1985
intrebare:
Masinile in ce stare tehnica pot fi pt a fi duse la Rabla?
Pana acum care erau conditiile, unde pot gasi aceste precizari?
Masina mea a fost vandalizata, 2 geamuri sparte, o roata lipsa, stopurile/farurile le-au luat cu tot cu mufe inca, capota portbagaj lipsa, scaunele sunt taiate, bancheta arsa, bordu lipsa, lipsa alternator/electromotor/carburator/pompa frana si e vai de ea..
Dau ceva la nenea de la Remat si o duc asa..sau cum sta(tea) treaba, cine a mai dus?
Nu-mi vine sa bag bani in masina, doar s-o fac functionala ca s-o dau la Rabla..
|
cunosc pe cineva care a oprit instalatia de gpl de pe ea, geamurile si niste componente de la motor. acum problema e ca nu stiu daca ii cunostea pe cei de acolo unde a dus masina, cred ca cel mai bine e sa te interesezi de unde vrei sa cumperi masina noua sau unde se strang masinile vechi(rablele).
06-12-09, 15:34
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
oamnei buni! duci 3 masini la remat, iti da 3 chitante pe ele!!! cu alea 3 chitante te duci la reprezentanta de unde vrei sa iei masina!!! pe fiecare chitanta iti da 3800lei noi !!!deci 3 chitante:3x3800lei!!!si nu cumperi 3 masini noi, ci una sngura!deci dak iei o masina de 6000 euro, iti scade din ea 2700 euro!!!si si pentru tractoare este acuma aceatsa oferta!!!sau de la anul num, nus tiu sigur! ah, si amsina dusa la remat, nu ii musai sa fie in stare de functionare sau sa fie pe ea toate piesele!de ex.un prieten de al meu o dus numa caroseria unei 1300 la remat,si aia taiata in bucati, fara motor far interior deci numa caroseria!!!si io dat chitanta!!!si dak vrea, mai strange 2 si mere si baga ptr o masina noua!!!bafta tuturo!!!
07-12-09, 00:24
|
|
Stage 3
|
va multumesc pt informatii, sper sa fie asa..
@sandor, stii sigur ca prietenul tau nu avea relatii acolo la remat? Ce bine ar fi asa, inchiriez o platforma si o duc si gata.
|
|
|
07-12-09, 02:18
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Quote:
Originally Posted by sandor406
oamnei buni! duci 3 masini la remat, iti da 3 chitante pe ele!!! cu alea 3 chitante te duci la reprezentanta de unde vrei sa iei masina!!! pe fiecare chitanta iti da 3800lei noi !!!deci 3 chitante:3x3800lei!!!si nu cumperi 3 masini noi, ci una sngura!deci dak iei o masina de 6000 euro, iti scade din ea 2700 euro!!!si si pentru tractoare este acuma aceatsa oferta!!!sau de la anul num, nus tiu sigur! ah, si amsina dusa la remat, nu ii musai sa fie in stare de functionare sau sa fie pe ea toate piesele!de ex.un prieten de al meu o dus numa caroseria unei 1300 la remat,si aia taiata in bucati, fara motor far interior deci numa caroseria!!!si io dat chitanta!!!si dak vrea, mai strange 2 si mere si baga ptr o masina noua!!!bafta tuturo!!!
|
Toate informaţiile date de tine sunt corecte, dar am un dubiu: din ce am citit în proiectul de lege iniţial (nu am mai citit modificările ulterioare, daca or fi fost) am vazut că nu poţi duce tu decât o singură maşină la REMAT, dar poţi să te prezinţi cu 3 chitanţe diferite, indiferent pe numele cui(variantă: nu vor fi cupoane nominale), la achiziţionarea unei masini noi.
Are cineva un extras din hotărâre pe ideea asta?
|
|
|
07-12-09, 14:14
|
|
Stage 3
|
eu in orice articol de pe net, sau pe alte forumuri, am vazut ca masina trebuie sa fie functionala, cu toate elementele mecanice si electronice ce conduc la buna functionare a acesteia.
Pai daca am o masina ce merge 100%, nu ma imping prea multe sa-mi iau alta de cel putin 10 ori mai scumpa..e putin cam aiurea..altii vad ca isi duc masinile impinse la Remat, altii chiar doar caroseriile goale, nici macar blocul motor, ce sa mai zic sa fie motorul din acte ..
Nu stiu exact cum se procedeaza si de cine depinde starea masinii, de operatorul Remat in cauza sau de firma de unde achizitionez noua masina
|
|
|
|
|