Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply
 
Thread Tools
Old 24-07-09, 13:09   #16
paunionutz

Stage 4
 
paunionutz's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 268
Member of:
[MERCEDES]
Default Re: E mai scump sa parchezi in Bucuresti decat in Berlin, Lisabona sau chiar Abu Dhab

Parcarea la City Mall, costa 30 euro pe luna (abonament), adica aprox 130 lei luna si nu o ploua, nu o ninge si daca te uiti bine o poti lasa si in dreptul unei camere de luat vederi. In majoritatea parcarilor cu plata costa 1-2 lei pe ora, asa ca nu vad cum se ajunge la 200 de euro.
In Munchen, parcarea costa 1,5-3 euro pe ora, in centru ajungand si la 6 euro pe luna. In Austria, in locurile turistice, costa 3 euro pe ora. In Elvetia 1-3 euro pe ora. In alta ordine de idei, in Romania locrile de parcare, cele facute de primarie, costa pana in 100 de le pe an, in strainatate nu vezi asa ceva. In Anglia, parcarea e mai scumpa decat benzina, de aceea este de preferat sa iei taxiul. Ideea e ca la noi nu prea sunt parcari si sunt perfect de acord, cu voi, dar nu cred ca parcarea este mai scumpa decat pe afara. Dar si daca e uiti pe strada, parcarile cu plata sunt aproape goale, iar pe langa ele, pe trotuare nu ai loc sa treci, ca asa suntem noi romanii, decat sa dam 3 lei pe parcare, mai bine lasam masina in strada sa ne-o ridice astia sau sa o gasim zgariata. EX: toate Mall-urile, Unirii, parcarile Dali, etc..
__________________
Mercedes 190 in the past
Volvo S60 for the moment
Mercedes XXX ... will be next
paunionutz is offline   Reply With Quote
Old 24-07-09, 13:24   #17
beck

Stage 5
 
beck's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,108
Default Re: E mai scump sa parchezi in Bucuresti decat in Berlin, Lisabona sau chiar Abu Dhab

in amsterdam e 5 E pe ora...
beck is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -