Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 17-07-09, 11:50   #1
Cosmin Arsene

Stage 5

Member of:
[REDACTOR 4TUNING]
Default Nu ai Rabla? Cumpara una si da-o la schimb pe o masina noua. Va fi mai simplu...

Nu ai Rabla? Cumpara una si da-o la schimb pe o masina noua. Va fi mai simplu...

Ai masina mai veche de zece ani, nu mai merge de nicio culoare, dar nu te poti angaja financiar sa iti iei una noua? Sau ai suficienti bani pentru o masina noua, dar nu ai o rabla ca sa o dai la casat pentru a beneficia de prima de 3.800 de lei? Ministerul Mediului promite ca va fi mai simplu, fara drumuri la RAR, Politie si Fisc.

Ministerul Mediului lucreaza la un proiect pentru acordarea de vouchere. Astfel, o persoana poate sa-si cumpere o rabla din targ si o poate duce la casat, doar pe baza facturii, fara sa mai fie nevoie de drumuri la RAR, la Politie sau la Fisc, potrivit ministrului de resort Nicolae Nemirschi.

Propunerea ar putea intra in vigoare din septembrie, scopul fiind acela de a elimina intr-un procent cat mai mare autovehiculele uzate de pe strazi, sustine Nemirschi.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	rable.jpg
Views:	347
Size:	15.9 KB
ID:	1010369  

Last edited by boy_wonder; 17-07-09 at 14:43.
Cosmin Arsene is offline   Reply With Quote
Old 17-07-09, 12:20   #2
JoNeL

Stage 2

JoNeL's Avatar

Default Re: Nu ai Rabla? Cumpara una si da-o la schimb pe una noua. Va fi mai simplu...

doar cu masini inmatriculate in romania ?
JoNeL is offline   Reply With Quote
Old 17-07-09, 12:46   #3
COL_seby
VW Driver

Stage 3

COL_seby's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Nu ai Rabla? Cumpara una si da-o la schimb pe una noua. Va fi mai simplu...

Si uite asa o sa urce pretul la rable
COL_seby is offline   Reply With Quote
Old 17-07-09, 12:51   #4
Cosmin Arsene

Stage 5

Member of:
[REDACTOR 4TUNING]

Aici este spatiul unde puteti sa postati ofertele de vanzare si cererile de cumparare masini mai vechi de zece ani sau unde puteti negocia preturile lor:

https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...eri-rable.html
Cosmin Arsene is offline   Reply With Quote
Old 17-07-09, 13:43   #5
ZerO_CooL

Stage 5

ZerO_CooL's Avatar

Member of:
[BMW]

O campanie "Nu ai o rabla ? Cumpara una si restaureaz-o" nu s-ar gandi sa faca... O sa se umple tara de masini noi.
ZerO_CooL is offline   Reply With Quote
Old 17-07-09, 15:32   #6
cj56dya

Stage 2

cj56dya's Avatar

Default Re: Nu ai Rabla? Cumpara una si da-o la schimb pe o masina noua. Va fi mai simplu...

Le vine mintea incet-incet la astia...era logic ca daca duci orice masina(ori a ta ori a lui vecinu, rabla oricui) si iei una noua, se scapa drumurile Romaniei de rable...eu unul am o dacie...nr ei ii nick-ul meu(CJ56DYA) si mai degraba as restaura-o sa mai umblu cu ea din cand in cand...poate gresesc. Numa' bine si scuze de offtopic
cj56dya is offline   Reply With Quote
Old 17-07-09, 15:40   #7
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

Quote:
Originally Posted by ZerO_CooL View Post
O campanie "Nu ai o rabla ? Cumpara una si restaureaz-o" nu s-ar gandi sa faca... O sa se umple tara de masini noi.
masini noi care peste 3 ani arata mai rau decat o batranica...
andi_cimpean is offline   Reply With Quote
Old 17-07-09, 18:55   #8
zku76

Stage 5

zku76's Avatar

Member of:
[BMW]

Quote:
Originally Posted by COL_seby View Post
Si uite asa o sa urce pretul la rable
vorba ta. dar poate asa o sa mai scapam de masinile care ocupa parcarea degeaba de cativa ani buni.cel putin la mine in spatele blocului sunt vreo 3 masini care nu le-am mai vazut miscate decand eram mic .
zku76 is offline   Reply With Quote
Old 17-07-09, 23:47   #9
Le.Yoko

Stage 3

Le.Yoko's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by ZerO_CooL View Post
daaa,la naiba !!! Lualear dracu de masini NOI !!! Dc sa ne cumparam masini noi mai bune si mai nepoluante cand putem sa 'restauram rablele' ! imi place,bine gandit !!! eu nu m'as fi gandit la asta ...
ba ce nesimtiti...cum sa bage programu asta cu masini noi frate ???
Old 18-07-09, 01:39   #10
vladberca

Stage 3

Default Re: Nu ai Rabla? Cumpara una si da-o la schimb pe o masina noua. Va fi mai simplu...

cam naspa pt cei ce si au cumparat recent o masina noua fara a beneficia si de aceasta optiune... oricum, legile date de actuala guvernare doar raportate la domeniul auto (vezi taxa de poluare pt sh, tva -ul, progr rabla...) sunt toatal aiurea... rusinica!!!!
vladberca is offline   Reply With Quote
Old 18-07-09, 12:58   #11
F4NN471K_DR1V3R

Stage 2

F4NN471K_DR1V3R's Avatar

Eu o consider o mare prostie si prin faptul k am stat sa observ cv de foarte mult timp detin un renault 19 motor 1.8 benzina si lucram inainte la un service si am observat k cele cu norma de poluare de euro4 are mai multe noxe decat am eu la r19 cu euro2 pei in hala aia cat a stat un min si este vb de un mercedes lesinai instantaneu k nu puteai sa respiri iar cand a fost vb sa reglez cv la motor la mn surpriza...deci concluzia nu as da-o nici pe cea mai noua masina chiar daca ma arata lumea pe strada uite-l si pe ala cu rabla...respect celor care pretuiesc o masina old school,si acuma stau si ma intreb loganul a ruginit in 4 ani si a mea de 16 nici nu a aparut subforme cum a aparut la logan la lonjeroane plus multe altele...
F4NN471K_DR1V3R is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -