| Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
01-04-09, 11:17
|
|
 Stage 5
Member of: [REDACTOR 4TUNING]
|
Programul Rabla merge chiar bine...
Programul Rabla merge chiar bine...
Deşi programul Rabla pe 2009 a început de numai trei săptămâni, în ciuda crizei economice globale şi a primei de casare destul de amărâtă şi ea (3.800 de lei), dealerii auto au primit 4.492 note de acceptare. Reamintim faptul că, în prima etapă a acestui program au fost puse la dispoziţia dealerilor 20.000 de locuri.
Astfel că, din cele 4.492 note de acceptare (38,5%), peste o treime deci, au fost pentru marca Dacia. Astfel, Dacia şi-a îndeplinit deja cota primită în cadrul primei etape a programului Rabla.
"Din datele primite de la Administraţia Fondului de Mediu (AFM) reiese că dealerii auto au primit până în prezent 4.492 note de acceptare în cadrul programului de înnoire a parcului auto vechi. Cele mai multe sunt pentru Dacia (1.731). Date privind detalierea mărcilor solicitate mai există de la Renault-Nissan (750) şi Skoda (438 ), restul distribuitorilor autorizaţi prezentând date globale pentru numărul de note de acceptare primite", a declarat purtătorul de cuvânt la Ministerului Mediului, pe numele lui Dragoş Năcuţă.
Mărcile Dacia, Renault-Nissan, Hyundai, Opel şi Chevrolet au primit cele mai mari cote în cadrul primei etape a programului Rabla, câte 1.731 de unităţi fiecare, iar Skoda 1.625 unităţi.
Last edited by Cosmin Arsene; 01-04-09 at 11:20.
|
|
|
01-04-09, 12:10
|
|
 Stage 5
|
Re: Programul Rabla merge chiar bine...
Dacia la greu, ce sa mai....  . Ei isi ating scopurile, iar eu care vreau sa-mi aduc o masina Euro 4 de afara de 2457cmc, trebuie sa platesc 2000euro pt. taxa de poluare. Furt pe fata !!!!!!
|
|
|
01-04-09, 12:20
|
|
 Stage 5
Member of: [Fiat] [Opel] [SKODA]
|
iar cumpara romanii logan-uri la greu
|
|
|
01-04-09, 12:48
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by lucian1985
Dacia la greu, ce sa mai....  . Ei isi ating scopurile, iar eu care vreau sa-mi aduc o masina Euro 4 de afara de 2457cmc, trebuie sa platesc 2000euro pt. taxa de poluare. Furt pe fata !!!!!!
|
da ce treaba are dacia cu tine? ca n-am inteles...tu iti iei masina cu motor 2,5 de afara ca iti permiti, evident ca ai bani s-o si inamtriculezi pentru ca stii de la inceput in ce te bagi, iar oamenii de rand cumpara dacia pentru ca nu au alte posibilitati...de ce consideri asta un furt?
|
|
|
01-04-09, 12:53
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by marius3030
iar cumpara romanii logan-uri la greu 
|
pare ca lumea incepe sa mai prinda curaj! si asta e un pas pentru a iesi din criza...ca majoritatea sunt foarte speriati si nu se mai avanta la cumparaturi datorita instabilitatii locurilor de munca... de aici a rezultat recesiunea...
|
|
|
01-04-09, 14:15
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [4Rally] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by lucian1985
|
nu e furt e protejarea industriei auto...tot nu e bine ce fac ei dar na cam si pe afara se pune baza pe masini cu motoare cat mai mici si noxe mai putine ia-ti si tu o masina cu motor pana in 2000 ai taxe mai mici..
ontopic e o palida consolare sunt prea optimisti...
01-04-09, 15:15
|
|
Stage 3
|
Programul rabla?
|
|
|
01-04-09, 16:06
|
|
 Stage 5
|
am auzit k dacia ofera 7600 lei drept prima de casare...pai asa mai iti convine sa-ti iei un logan coaja sau cat de cat acolo cu ceva optiuni...este masina potrivita pt cei care vor sa mearga de colo pana in partea cealalta  este o masina buna la pretul ei..mai ales cu asemenea reducere ca sa nu mai zic daca o iei cu banii jos mai ai o reducere de cateva sute de euro acolo...asa au atras lumea cei de la dacia, felicitari lor!
|
|
|
01-04-09, 17:54
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [4Rally] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by marian_tgv
am auzit k dacia ofera 7600 lei drept prima de casare...pai asa mai iti convine sa-ti iei un logan coaja sau cat de cat acolo cu ceva optiuni...este masina potrivita pt cei care vor sa mearga de colo pana in partea cealalta  este o masina buna la pretul ei..mai ales cu asemenea reducere ca sa nu mai zic daca o iei cu banii jos mai ai o reducere de cateva sute de euro acolo...asa au atras lumea cei de la dacia, felicitari lor!
|
unde da 7600?
|
|
|
02-04-09, 11:12
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators]
|
cum spunea cineva mai sus...se merita sa iti iei prin programul "Rabla" un Logan "coaja" avanda in vedere ce reduceri practica. Cred ca ajungi sa dai vreo 4000 si ceva de euro pe o masina noua.
|
03-04-09, 09:11
|
|
 Stage 5
|
83 de milioane ofera dacia pentru rabla
dar problema ii ca oferta ii valabila doar xx zile
si doar pentru 1.4
la dotariabs si airbag sofer, in rest nimic, nici servodirectie.
dar pe lanaga rabla mai pui 4499 euro si primele 6 luni de leasing sunt platite de ei.
alta problema ar fii ca nu`ti poti alege culoarea, tragi dintr`un bol culoarea...
tata s`o dus ca el vrea logan ca are "porbagajul mare"
in fine, dar ii cum spunea cineva mai sus
|
|
|
|
|