Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 19-03-09, 10:59   #1
iulian2476

Stage 5

iulian2476's Avatar

Default Traseul Bucuresti-Viena; variante, experiente, durata, ponturi, cost

M-ar interesa sa stiu de la cei care au mai facut treaba asta, daca pot ajunge dintr-o singura etapa din Bucuresti la Viena. Eu am mai condus o singura data 12 h si 30 min, si stiu ca e destul de obositor (800 km). Eram cam ametit cand am ajuns si mi se cam inchideau ochii.
Nu am mai facut drumul acesta si as fi foarte interesat sa stiu la ce sa ma astept.
Cand e de preferat sa plec, la ce ora, in ce zile (weekend, sau in cursul saptamanii),cum e vama la Nadlac in general (daca se sta mult); daca merita sa iau vignete din benzinarie la jumate de pret din Nadlac; daca ma descurc doar cu buletinul; daca exista benzinarie Petrom in Nadlac; daca e gaborime multa pe traseu, atat in Romania, cat si in Ungaria; cum e starea drumurilor la noi pana la Nadlac, etc.

Si important: daca gasesc cazare direct in Schwechat, fara rezervare, pe neveu; adica daca ma duc acolo pana in ora 20:00, daca gasesc usor un motel, hotel ceva (camera pat dublu).

Last edited by iulian2476; 19-03-09 at 11:10.
iulian2476 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -