Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 23-02-09, 19:01   #1
Dr. Feng Shui

Stage 4

Dr. Feng Shui's Avatar

Exclamation ATENTIE! Taxa veche se plateste doar de catre importator

Circa financiara impune faptul ca taxa de poluare pentru autovehicule aduse pana in data de 15 decembrie 2008, trebuie platita D O A R de cel care a importat masina din strainatate!!

Exemplu:

Un amic mi-a adus masina in data de 23 septembrie 2008. Am cumparat-o in 24 octombrie 2008. Am toate actele autoturismului, inclusiv documentele privind numerele provizorii, actul V-C din Germania, absolut tot.
TAXA pentru aceasta masina nu o poate plati decat amicul meu, pentru ca el a importat-o!! Eu nu o pot plati decat dublu pentru ca mi-a revandut-o.

Desi am act V-C intre mine si el inainte de 15 decembrie, acest fapt nu are nici o valabilitate.
Dr. Feng Shui is offline   Reply With Quote
Old 23-02-09, 21:30   #2
johhny
Renault Driver

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[RENAULT]
Default Re: ATENTIE! Taxa veche se plateste doar de catre importator

Asta e cea mai mare prostie, ca nu circa financiara poate impune aceste reguli, ei trebuie sa respecte ceea ce a impus statul in monitorul oficial si eu nu am vazut asa ceva scris acolo. Plus ca azi am fost si am pus dosarul si la finante nu a pomenit de asa ceva cu toate ca nu am adus eu masina in tara, si nici pe foia care era lipita pe usa la finante cu ce e nevoie pt dosar nu pomenea de asa ceva...
Poate nu peste tot se intampla asta si sa speram ca sunt cateva excepti..
johhny is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -