![]() |
ATENTIE! Taxa veche se plateste doar de catre importator
Circa financiara impune faptul ca taxa de poluare pentru autovehicule aduse pana in data de 15 decembrie 2008, trebuie platita D O A R de cel care a importat masina din strainatate!!
Exemplu: Un amic mi-a adus masina in data de 23 septembrie 2008. Am cumparat-o in 24 octombrie 2008. Am toate actele autoturismului, inclusiv documentele privind numerele provizorii, actul V-C din Germania, absolut tot. TAXA pentru aceasta masina nu o poate plati decat amicul meu, pentru ca el a importat-o!! Eu nu o pot plati decat dublu pentru ca mi-a revandut-o. Desi am act V-C intre mine si el inainte de 15 decembrie, acest fapt nu are nici o valabilitate. |
Re: ATENTIE! Taxa veche se plateste doar de catre importator
Asta e cea mai mare prostie, ca nu circa financiara poate impune aceste reguli, ei trebuie sa respecte ceea ce a impus statul in monitorul oficial si eu nu am vazut asa ceva scris acolo. Plus ca azi am fost si am pus dosarul si la finante nu a pomenit de asa ceva cu toate ca nu am adus eu masina in tara, si nici pe foia care era lipita pe usa la finante cu ce e nevoie pt dosar nu pomenea de asa ceva...
Poate nu peste tot se intampla asta si sa speram ca sunt cateva excepti.. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:05. |
- Copyright 2026 4Tuning