Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 23-01-06, 17:59   #16
George_P.
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

George_P.'s Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[DAEWOO]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"TuningBoy\"
mai! unicat,neunicat parerea mea ca oricine poate sa faca asa ceva!)) so cumpere colectionarii ! la banii aia imi iau ceva klumea ce draq!
frate.....n-am zis sa o cumperi tu,sau ala,sau ala.......am zis asa cateva informatii despre mashina
mie unu imi place cum arata....asta nu inseamna ca as vrea s-o am
George_P. is offline   Reply With Quote
Old 23-01-06, 21:51   #17
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

Blasfemie)) bataie de joc.....n-am cuvinte pt cat vrea omul ala pe masina aia .... cu 15.000 de euro iti iei un polo nou full
Cosmin255 is offline   Reply With Quote
Old 24-01-06, 15:22   #18
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]
Default Re:

frate.....n-am zis sa o cumperi tu,sau ala,sau ala.......am zis asa cateva informatii despre mashina
mie unu imi place cum arata....asta nu inseamna ca as vrea s-o am
[/quote]

Da mai am inteles, stai calm ca nu tipam la tine )
Old 25-01-06, 00:54   #19
cata_tm

Stage 5

cata_tm's Avatar

Member of:
[DACIA]

daaa. nu prea poate sa va ceara omul multe...

a muncit ce-i drept la ea... asta nu e deloc un motiv de batjocura din partea voastra, ca nu ati pus voi mana pe ea...
de ce a ales o dacie?? si eu ma intreb... nu imi place ideea de a realiaza ceva fara cap.
iar in privinta banilor... ce va doare pe voi? va obliga cineva sa o cumparati? si ca sa stiti si voi... e chiar ieftina, la cat cer astia la rar pt omologare (si vb foarte serios).

concluzie. respect deosebit pentru munca depusa.... bani aruncati aiurea
cata_tm is offline   Reply With Quote
Old 25-01-06, 13:24   #20
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

lol! mai eu nu vad unde e munca aia depusa la ea! mai multa munca e sa o modifici tu singur un pik decat sa tai plafonul )))) sa fim seriosi......stopurile-asta da tuning ))) eu ma intreb daca o ia careva si cu 4000euro / mie unu mai mult imi place stock si as merge cu ea in oras decat cum arata acum === dar asta e fiecare cu cel doare
Eugen_TL is offline   Reply With Quote
Old 25-01-06, 14:04   #21
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

Ce om normal ar da atatia bani pe troaca aia?Doamne ... ce masina de colectie frate ca de banii aia iti trantesti o masina de colectie de moare lumea...
Cosmin255 is offline   Reply With Quote
Old 25-01-06, 16:37   #22
AleXXL

Stage 5

am auzit ka s`a vandut ...
AleXXL is offline   Reply With Quote
Old 25-01-06, 19:32   #23
gangsta

Stage 5

gangsta's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[TIME SQUAD]
[SEAT]

Foatre scump pt o dacie... dar ideea ii faina ca doar dacie decapotabila nu vezi in fiecare zi!!!
Bani is investiti in ea dar nu in nici un caz cat cere tipu pe ea!

P.S.: Nu cred ca a fost vanduta...
Old 25-01-06, 21:59   #24
cata_tm

Stage 5

cata_tm's Avatar

Member of:
[DACIA]

asa e bai tuningboy... nu vezi munca... ca ciobanii pot toti sa faca o treaba... e vorba putin de ceva de detalii, chiar asa... dacie cum e. eu te sfatuiesc prieteneste pana nu ai masina, si vezi cum e... sa te abtii de la comentarii, eventual scrie ceva ce sa para inteligent daca chiar vrei sa faci posturi...

cineva zicea ca pretul e mare, si ca nu a bagat atata in ea. e normal ca nu a bagat atata in ea, dar exista alte 2 motive.

desi nu arata extraordinar, e cam unicat, iar pretul la rar, te usuca... intrebati-l pe ala care a facut simplonul... o sa fie mult, mult mai mult decat v-ati astepta....
Old 26-01-06, 13:11   #25
Seby_16V

Stage 2

Seby_16V's Avatar

adevarat..tot respectu pt omu ala..masina e ok,kiar dak e dacie.nu spun k mi-as lua-o la banii aia,dar nici nu spun k nu merita atatia bani,mai ales dak e unicat,asa cum am citit mai sus.eu unu,la varsta mea,dkt sa dau 15 mii p un unicat,mai bine dau 15 mii p un 206cc
Seby_16V is offline   Reply With Quote
Old 26-01-06, 19:28   #26
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"cata_tm\"
asa e bai tuningboy... nu vezi munca... ca ciobanii pot toti sa faca o treaba... e vorba putin de ceva de detalii, chiar asa... dacie cum e. eu te sfatuiesc prieteneste pana nu ai masina, si vezi cum e... sa te abtii de la comentarii, eventual scrie ceva ce sa para inteligent daca chiar vrei sa faci posturi...

cineva zicea ca pretul e mare, si ca nu a bagat atata in ea. e normal ca nu a bagat atata in ea, dar exista alte 2 motive.

desi nu arata extraordinar, e cam unicat, iar pretul la rar, te usuca... intrebati-l pe ala care a facut simplonul... o sa fie mult, mult mai mult decat v-ati astepta....
BA berbecule.... ce nu-ti convine tie nu inteleg! scriu si spun ce vreau si unde vreau asa ca lasa-ma cu comentarii\" sa te abtii de la comentarii\"- si nu inteleg \"scrie ceva ce sa para inteligent \" / am scris ce am gandit si vad ca multi sunt de parerea mea si pana la urma nu lam facut prost pe om am zis \"fiecare cu cel doare\" / daca lui i s-a pus pata sa faca asta problema lui, eu miam exprimat parerea asupra subiectului si pe mine nu ma intereseaza ca e unicat,ci ma intereseaza sa fiu multumit de o masina,sa merite sa ma pot bucura de ea === ca asa oricine isi poate face un unicat de genu ASTA..... hai peace ca intram pe off topic
Old 26-01-06, 19:41   #27
cata_tm

Stage 5

cata_tm's Avatar

Member of:
[DACIA]

in primul rand: berbec e cine vrei tu, nu eu, ca nu ne tragem de sireturi.
in al doilea rand.... pe tine te respecta lumea, desi nu ai facut nimic extraordinar in viata... deci, omul asta, care a si muncit, ar trebui respectat.in al treilea rand: nu imi spui tu mie... sa plec...(.....)

si in ultimul rand: nu am de gand sa ma cert ca retardatii pe net, asa ca te las in pacea ta... cat pricepi, atata pricepi. eu mi-am exprimat parerea si fata de tine, si fata de masina... daca nu intelegi(cum ziceai), inseamna ca iti mai trebuie ceva controale, sau ajutor. (incearca sa inveti din cartea de telefon.

hai ca te las, nu te mai stresez, ca vad ca esti tanar si nelinistit... eu am zis ce am avut de zis, nu-mi mai pierd timpul
Old 26-01-06, 19:59   #28
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

pai tu esti ala care are nevoie de controale ma baiatule! tocmai ca aici trebuie sa-ti exprimi parerea fata de subiect in cazul de fata o masina si nu despre mine cum ai facut tu! si vezi ca eu nam jignit si tu nu ai dreptul sa ma vorbesti de rau si nici de bine pt ca nu ma cunosti si nai de unde *** sa stii daca fac sau nu ceva .... nu vorbi fara sa stii .! si nam spus ca nu apreciez munca omului am spus doar parerea mea fata de masina . atata tot nu te mai ambala ca sar putea sa-ti crape capul BERBECULE ) deci inca o data tre sa ne referim la masina nu la persoane
Old 26-01-06, 20:09   #29
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

si apropo am zis pace nu sa pleci --- stii cum e\" prostul nu le intelege dar le potriveste\"
Old 26-01-06, 20:28   #30
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

Dupa cum zicea gabi aici e un forum unde oricine isi zice parerea ma cata_tm fie ea pozitiva fie ea negativa intelegi? Regards Gabi
Masina aia e un morman de fiare care nu are nici o valoare nici macar pt colectie ... pt ca de banii aia chiar iti iei o masina de colectie adevarata

- Copyright 2025 4Tuning -