Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc.

FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. Colectia de filme

Reply

Thread Tools
Old 05-09-08, 23:09   #16
Supra_Guy
Toyota Driver

Stage 5

Supra_Guy's Avatar

Member of:
[Toyota]
Default Re: Virgil vs M3 CSL

Nu am vrut sa continui dar...

uite aici cum umileste un urs o supra

https://www.youtube.com/watch?v=MDLzfMoNq0w

BMW-ul are un V8 American sub capota.

https://www.youtube.com/watch?v=CO18Bsk1lt4

Cel mai rapid M3 din Suedia vs Supra BPU ( exhuast, boostcontroller) ??
Supra_Guy is offline   Reply With Quote
Old 05-09-08, 23:26   #17
Bryan

Stage 5

Bryan's Avatar

si ce vrei sa insinuezi ? ca nu ar fi fost corecta cursa?
cea pusa de tine a fost extrem de corecta, asa e...

nici unul dintre filme nu dovedesc nimic, remarci de genul "supra de 800 de cai se joaca cu m3 de 400" ma lasa rece..
Bryan is offline   Reply With Quote
Old 05-09-08, 23:47   #18
Brabus

Stage 5

Brabus's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bryan View Post

nici unul dintre filme nu dovedesc nimic, remarci de genul "supra de 800 de cai se joaca cu m3 de 400" ma lasa rece..
repet, ce copii sinteti. sariti ca arsi ca unu cu bmw a fost facut de o supra mai puternica. aia se "dadeau" si se simteau bine si voi va agitati ca niste disperati. e plin netul de "distractii" din astea intre masini de puteri diferite si aia cu masini mai slabe nu se taie cu lama, ci se distreaza.

credeti ca io nu am vazut destule filme cu mertane "facute" de o gramada de alte masini??? mare scofala. bine ca-s aia sanatosi si se simt bine, ca noi ne-am da in cap pentru marca preferata ....
Brabus is offline   Reply With Quote
Old 05-09-08, 23:50   #19
Supra_Guy
Toyota Driver

Stage 5

Supra_Guy's Avatar

Member of:
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by Bryan View Post

Eu nu am pus filmul cu titlul " uite aici cum umileste o supra un m3" ca exemplul de mai sus ... + remarca aceea nu a fost facuta de mine , am fost cat se poate de obiectiv cand am postat... dar fanii BMW sunt mult prea recalcintranti, cursele sunt pentru distractie nu pentru a genera certuri...
Supra_Guy is offline   Reply With Quote
Old 06-09-08, 00:56   #20
AlecsM
Dream Squad Member

Stage 5

AlecsM's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Dream Squad]
[4Rally]

efectiv nu aveti alta activitate si cautati topicuri de carcota ... a pus omu un film nu v-a dat in cap !!!

...un film din care se intelege (cel putin io asta inteleg) ca supra din film are cel putin 200 de cp mai mult decat csl ul ca sa se joace asa cu el ...

chil si trageti fenomenu in sus nu in jos
Old 08-09-08, 16:58   #21
oldMAN

Stage 5

oldMAN's Avatar

mai baieti...ma scuzati k va intrerup din cearta voastra stupida....
nu prea se compara o mashina europeana cu una japoneza sau americana, la putere spun... JAPONEZELE stiu sa stea p drum...ei le fac cu un scop...nu sa le acopere pe toate, lux si alte prostii.... JAPONEZELE sunt mashini de condus, nu d fitze ca mertzu sau bmwu...
P.S Un muscle car nu are rival!!! sunetu de putere nu se compara cu o europeana!

--- e o parere asha k nu ma plictisiti cu comentariile ulterioare!!!
oldMAN is offline   Reply With Quote
Old 12-09-08, 19:33   #22
StreetStyle22

Stage 5

StreetStyle22's Avatar

Member of:
[DACIA]

P.s pentru old-man :un muscle car..stie sa mearga doar drept..japonezele stiu side-ways(daca stie soferu) si drept(supra,skyline,subaru impreza sti,350z) cum spun adevaratii cunoscatorii... ! on-topic imi place cum urla bov'ul de la supra din primul filmuletz incredibil acopera sunetul motorului eu unul prefer supra decat m3'ul ! fie ea stock
StreetStyle22 is offline   Reply With Quote
Old 13-09-08, 18:50   #23
me`TRC

Stage 3

me`TRC's Avatar

Pentru cei suparati ca un "benveu" a fost facut de o Supra pun aces link, aia dn lambo` ce ar fi trebuit sa faca?? sa`si taie venele, sa intre in primu parapet cu 200 km/h?? ) https://www.youtube.com/watch?v=SWfTdBNKFHo
me`TRC is offline   Reply With Quote
Old 15-09-08, 22:52   #24
-Caz-

Stage 5

-Caz-'s Avatar

Member of:
[Opel]

cu tot respectul... nu vreau sa supar pe nimeni... mai ales k am vazut k s-au cam aprins spiritele... dar "omu" cu " europenele nu se compara cu muscle car`urile"... frate ... ia-ti mustangu cu motor de 4 L si 200 cai si fai 2 plinuri pana la mamaia si lasa-ma sa trec linistit pe langa tine cu un 325 "aranjat" sau un 330d ... nu zic k nu sunt muscle`uri si "mai cu viata" dar din nou iti dau peste nas fara sa vreau ... 4.6L mustang si 300cp ... un rs 4 din mai putin scoate 420cp si rupe gura, chiar si CSL`ul din filmuletz te pune pe ganduri
Numai Bine ! (sper k nu creez discutii)

- Copyright 2024 4Tuning -