Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc.

FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. Colectia de filme

Reply

Thread Tools
Old 05-06-08, 22:27   #1
criss_cars
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

criss_cars's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[FORD]
[Echipa de sprijin]
Default Car crash compilation

nu stiu de ce da m-am simtit atat de bine cand m-am gandit la proprietarii acestor masini probabil oameni full de bani (gandesc k Mircea Badea )))))))) )
https://www.youtube.com/watch?v=DggRR...eature=related
criss_cars is offline   Reply With Quote
Old 07-06-08, 12:17   #2
world_eye007

Stage 5

world_eye007's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[Hyundai]
Default Re: Car crash compilation

Eu zic sa te gandesti de 2 ori inainte de a face afirmatii de genul "m-am simtit atat de bine cand m-am gandit la proprietarii acestor masini". Daca ai fi fost tu proprietarul unei astfel de masini si accidentul pur si simplu nu s-ar fi intamplat din vina ta, te-ai fi simtit lafel de bine?
Old 07-06-08, 21:21   #3
criss_cars
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

criss_cars's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[FORD]
[Echipa de sprijin]

Uita-te bine la filmulet si da-ti seama. Un Ferrari nu ia foc din cauza altcuiva. Si pentru baietii de bani gata carora le iau foc masinile sau fac accidente stupide pentru ca nu stiu sa conduca masini de 400cp nu simt nici un fel de mila sau altceva.
criss_cars is offline   Reply With Quote
Old 08-06-08, 13:09   #4
world_eye007

Stage 5

world_eye007's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[Hyundai]

esti sigur ca nu ia foc un ferrari? da un mic search pe google cu ferrari-uri 612 Scaglietti si s-ar putea sa ramai uimit. Uite cam ce ai putea sa gasesti: 1, 2
366 de ferrari-uri rechemate in service ti se pare o cifra mica pentru o marca de talia la ferrari?
hmmm?!
world_eye007 is offline   Reply With Quote
Old 15-06-08, 20:58   #5
santo
Banned

Stage 2

Doamne catzi bani pot sa aiba unii(destul de multi de altfel)si cat de putin respect totusi pentru masinile alea si mai rau pt ei,stiu ca daca au un Enzo sau un Porshe si le busesc in curand pot avea alta la fel...da fratee de ce sa nu fie a doua masina un ursuletz cu care te distrezi la fel de bine...si raspunsu totusi tind sa cred ca se gaseste in faptul ca tzin la respect si mandrie...nu inteleg asa oameni...oricum eu unul daca ar fi sa-mi permit asa masini una ar fi ceva gen:S class,CLS sau seria 7 masini confortabile si pe care daca ar fi sa le alerg le-as alerga pa ceva autostrada nemtzeasca si alta ar fi4fun:ursulet,pisicutza,civic...restu mai degraba i-ash dona la o manastire decat sa-i arunc aiurea.
santo is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -