Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc.

FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. Colectia de filme

Reply

Thread Tools
Old 04-03-08, 14:34   #31
CJ02VDV

Stage 5

CJ02VDV's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[RENAULT]
Unhappy Re: Ghost Rider 5 - Back to Basics

Quote:
Originally Posted by BigDaddy_1112 View Post
Si nu l-or saltat Politia! Ca, cred 100% ca asta-i unu din The Most Wanted of Sweden! 100% ii urmaresc fiecare filmulet si incearca sa-l prinda! Nu ati vazut un filmuletu asta ca or incercat sa-l omoare...nu cred ca s-o nimerit masina aia de Politie fix in fata lui asa! Cre ca incercau sa-l omoare! Da' la viteza cu crae intra motoru in el murea si politistu....nu stiu ce sa cred!
Oricum din mesaju tau nu se intelege clar...chiar a facut accident si a murit? Sau e doar un zvon lansat ampulea?
Tare omu asta...Zici ca-i Xander Cage din Triple X! Ala facea cascadorii demente si ilegale si le punea pe net!
Nu prea cred ca tu te sti pe la viata pe 2 roti!!Ghost Rider adevarat din pacate sa dus!!Cel din filmulet,nu stiu cinei dar cat de cat se stie!!Avem un Ghost Rider nou!!
Old 02-04-08, 18:24   #32
adrian46

Stage 4

adrian46's Avatar

Default Re: Ghost Rider 5 - Back to Basics

tare omu dar cred ca e shi putin nebun
adrian46 is offline   Reply With Quote
Old 03-04-08, 20:23   #33
N3n3a

Stage 5

N3n3a's Avatar

Default Re: Ghost Rider 5 - Back to Basics