Re: Actiune azi noapte in Timişoara. Maine in toata tara ?
Totusi.....s-a desfasurat intro parcare privata....din cate shtiu eu cu acordul proprietarului......IN AFARA ORASULUI!!!!.....care e problema lor???....si nu atat a politistilor care au fost trimisi....k sunt sigur k ar fi preferat sa stea in sectie....dar a celor care au sunat la politie....asta ca sa vezi cat de rai si invidiosi....si S.T.U.P.I.D sunt unii oameni.....in fine.....pakt k nam fost si eu p akolo....data vitoare anuntati si voi mai multi oameni.......
Tare de tot faza
Sa vezi parcare privata,distractie maxima fara griji si gabori cu buza unflata.
Da faza cu rolele dupa masina politiei e si mai tare decat tot evenimentul.
de maine parcarea se redeschide, daca vrei sa te dai platesti 10 lei si poti sa faci ce vrei toata noaptea pe propria raspundere, iar daca darami ceva, platesti (semnezi inainte sa intri in perimetru destinat ruperii de gume). aprobarea este data de la politie, totul o sa fie legal. cred ca e un caz unic in tara. desigur nu o sa mai fie plin noapte de noapte (10 lei pe noapte, 30 zile, e o suma) dar in weekend o sa se stranga lumea.
Frumos,frumos nam ce zice si nebunul cu rolele ii tare ...daca vom continua asa poate ne vor lasa in pace si poate ne organizeaza un teren de drifting....si liniute TIMISOARA II CEA MAI TARE
mda....putem sa speram noi la un teren pt drifting de la primarie......``n-au`` bani sa asfalteze drumurile...darmai ne faca noua pista pt drifting....eventual dak se trezeste unu care nare ce face cu banii si face una privata.....altfel .....