Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc.

FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. Colectia de filme

Reply

Thread Tools
Old 12-12-11, 11:18   #31
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
Default Re: DMT 1044 WHP Supra vs linistea noptii

@Supra_Guy ... creierul meu e up to date. Al tau e invechit ( doar esti fan boy de supra ).
Unele supercar-uri exista si cu cutie manuala. Vezi gallardo tt , ford gt ( care si detin suprematia pe 1 mila ).

Nu pot sa cred ca poti compara o masina din 1900 toamna care baraie si dardaie si nu poti sta in ea din cauza pompelor de benzina care iti urla in cap si a evacuarii care iese sub usa ( in cazul video-ului prezentat ).

Prin o concidenta, SW care avea supra neagra adusa de tine ca exemplu , acum are un gallardo tt. Oare de ce ?

Masina poate , dar chiar si asa e mai slaba ca un gallardo sau ford duse la extrem, care isi pastreaza confortul si usurinta conducerii.

Last edited by shadowro; 12-12-11 at 11:26.
shadowro is offline   Reply With Quote
Old 12-12-11, 13:47   #32
Supra_Guy
Toyota Driver

Stage 5

Supra_Guy's Avatar

Member of:
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by shadowro View Post
@Supra_Guy ... creierul meu e up to date. Al tau e invechit ( doar esti fan boy de supra ).
Unele supercar-uri exista si cu cutie manuala. Vezi gallardo tt , ford gt ( care si detin suprematia pe 1 mila ).

Nu pot sa cred ca poti compara o masina din 1900 toamna care baraie si dardaie si nu poti sta in ea din cauza pompelor de benzina care iti urla in cap si a evacuarii care iese sub usa ( in cazul video-ului prezentat ).

Prin o concidenta, SW care avea supra neagra adusa de tine ca exemplu , acum are un gallardo tt. Oare de ce ?

Masina poate , dar chiar si asa e mai slaba ca un gallardo sau ford duse la extrem, care isi pastreaza confortul si usurinta conducerii.
Eu zic ca esti clueless.. Mergi la Texas Supra Meet 2012 ( Houston TX - March 15-18, 2012 ) si vei vedea ca Suprele nu sunt invechite deloc, din contra sunt inca sarea si piperul intalnirii. Cand vor fi invechite, probabil intalnirea celor mai puternice masini din America isi va schimba numele.

Fan boy esti de obicei cand vorbesti despre ceva cu care nu ai intrat in contact niciodata si nu iti vei permite vreodata ( Suna cunoscut ?). Pe langa faptul ca eu detin masina despre care vorbesc, am avut ocazia sa merg si sa vad pe viu o parte din masinile despre care discut. Gallardo TTG sau Ford GT TT sunt masini extraordinare, dar Supra este inca o alternativa pentru ele la un pret realist.

BoostLogic nu are renuntat la nici o Supra. Pe langa faptul ca este cea mai rapida masina street legal a lor, este inca cea mai rapida masina street legal cu cutie manuala din lume ... 7.91@189 MPH.

Si am incheiat discutia ca facem prea mult offtopic inutil.

The Stig : My Toyota Supra [Mk IV, 1992-2002, with three-litre, straight-six twin-turbo engine]. It was berserk fast, with hardened suspension and all the bells and whistles. I think in a track test with a Ferrari it would win. It was incredibly quick and it kept my attention the whole time.
Supra_Guy is offline   Reply With Quote
Old 12-12-11, 17:13   #33
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Amice , ce detii tu este un pistol cu apa pe care mi-l permit si eu sa il plimb din A in B cum probabil faci tu. Ma indoiesc ca ai vreo supra de 8 secunde pe 400m.
shadowro is offline   Reply With Quote
Old 12-12-11, 17:45   #34
quikvtec

Stage 4

Ai supra aia de anglia de la casa poporului?
quikvtec is offline   Reply With Quote
Old 12-12-11, 20:11   #35
Supra_Guy
Toyota Driver

Stage 5

Supra_Guy's Avatar

Member of:
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by shadowro View Post
Amice , ce detii tu este un pistol cu apa pe care mi-l permit si eu sa il plimb din A in B cum probabil faci tu. Ma indoiesc ca ai vreo supra de 8 secunde pe 400m.
Poate ca nu am Gallardo TTG cum ai tu, dar incerc sa ma descurc si eu cu ce am...

Quote:
Originally Posted by quikvtec View Post
Ai supra aia de anglia de la casa poporului?
NU

*Propun inchiderea thread-ului pentru evitarea ban-urilor.
Supra_Guy is offline   Reply With Quote
Old 12-12-11, 22:31   #36
quikvtec

Stage 4

N`ai de ce, nu sunt atat de infocat incat sa recurg la injurii , fiecare se "trezeste" din vis la un moment dat, e posibil ca tu sa ai dreptate , e posibil ca eu sa am , timpul le rezolva pe toate
Old 17-12-11, 15:53   #37
MihaiCsl

Stage 5

MihaiCsl's Avatar

Quote:
Originally Posted by quikvtec View Post
Esti cumva posesor/conducator de BMW de ma intrebi asa ceva ?)
Imi raspunzi la o intrebare cu o alta intrebare, acum te intreb si eu, esti prost?
Daca nu esti in stare sa prezinti un proiect sanatos cum este si cazul acelei Supre, iar singurul proiect pe care l-ai avut a fost schimbul de rulmenti la carucior, abtine-te.
Ma agaseaza persoanele ca tine care au un cacat in mana si rad de persoanele care au Dacii, BMW-uri sau alte natii de masini pentru ca ii macina gandul ca in veci nu vor ajunge la acel statdiu.
Imi retrag cuvintele si-mi cer scuze cand o sa-mi arati ceva facut de tine, pana atunci du-te dracului.
Era sa uit, nu conduc un BMW, dar un mare respect pentru persoanele care-si deschid gura doar cand e necesar si persoanele care au cu ce sa se laude si-si permit sa comenteze.
Old 17-12-11, 16:30   #38
quikvtec

Stage 4

UHHH esti dur
Old 07-03-12, 21:29   #39
meister_raul

Stage 3

meister_raul's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[2 Roti]
Thumbs up Re: DMT 1044 WHP Supra vs linistea noptii

Quote:
Originally Posted by Supra_Guy View Post
Eu zic ca esti clueless.. Mergi la Texas Supra Meet 2012 ( Houston TX - March 15-18, 2012 ) si vei vedea ca Suprele nu sunt invechite deloc, din contra sunt inca sarea si piperul intalnirii. Cand vor fi invechite, probabil intalnirea celor mai puternice masini din America isi va schimba numele.

Fan boy esti de obicei cand vorbesti despre ceva cu care nu ai intrat in contact niciodata si nu iti vei permite vreodata ( Suna cunoscut ?). Pe langa faptul ca eu detin masina despre care vorbesc, am avut ocazia sa merg si sa vad pe viu o parte din masinile despre care discut. Gallardo TTG sau Ford GT TT sunt masini extraordinare, dar Supra este inca o alternativa pentru ele la un pret realist.

BoostLogic nu are renuntat la nici o Supra. Pe langa faptul ca este cea mai rapida masina street legal a lor, este inca cea mai rapida masina street legal cu cutie manuala din lume ... 7.91@189 MPH.

Si am incheiat discutia ca facem prea mult offtopic inutil.
Supra_Guy RULEZZ!!! Go away vtec fans!
meister_raul is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -