Sa mai spunem ca rusii macar aici nu au facut lucru de mantuiala Desi arata cum arata, e cel mai tare din categoria lui, pana si in ziua de azi vezi asa ceva la RATB cum tracteaza autobuzele in pana prin Bucuresti
Chif din pacate cele care tracteaza autobuzele prin bucuresti nu sunt zil 157, ci Kraz 255b (diesel V8 de14.5 litri si 240 cai) si este fabricat in Ucraina, nu in URSS.
Nu stiu daca este neaparat zil-u cel mai tare dar cu siguranta este unul dintre cele mai vechi fiind folosit de armata sovietica inca din WW2 pana cand prin 1979 este schimbat cu Ural 375d.
In primele poze este krazu, in a 3-a este zil 157
Chif din pacate cele care tracteaza autobuzele prin bucuresti nu sunt zil 157, ci Kraz 255b (diesel V8 de14.5 litri si 240 cai) si este fabricat in Ucraina, nu in URSS.
Nu stiu daca este neaparat zil-u cel mai tare dar cu siguranta este unul dintre cele mai vechi fiind folosit de armata sovietica inca din WW2 pana cand prin 1979 este schimbat cu Ural 375d.
In primele poze este krazu, in a 3-a este zil 157
Zil 157 sau ЗИЛ s-a fabricat in mai multe variante: de la tractor la camion de radio comunicatii pana la transportor de rachete ( SA-2). Toamna trecuta am terminat o macheta a unui ЗИЛ 157 in varianta CA-10 ( varianta cu turbo a batranului )