Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
Jeep Wrangler cu motor Viper V10 Twin-Turbo
Să pui un motor V10 de Viper într-un Jeep Wrangler poate părea o nebunie... Nu că nu ar fi aşa. Însă dacă îl mai şi supraalimentezi cu două turbine, este chiar o nebunie. O adevărată nebunie de 714 cai putere (la roţi) şi 1.056 Nm.
Si uite asa se arde aiurea benzina de pe lumea asta...si uite asa creste poluarea exponential...si uite asa se duce naiba clima..si uite asa in cativa ani o sa avem si noi in Romania uragane...nu stiu la ce se gandesc oamenii astia cu masini "tunate"...si ca si cum nu ar fi de ajuns...frate...e masina de teren 4x4 de ce sa pui benzina????Vrei sa prinzi 300km\h sau ce?La orice masina mare inclusiv masini de teren ar trebui numai motoare diesel...Si nush dc dar am o presimtire ca masina din cauza o sa fie folosita pentru "daily driving" adik in orash..deci un consum de minim 30 de litrii la suta..dar ma rog...fiecare cu gandirea lui..si oricum gusturile in general nu se discuta..Bafta la toti!
Si ce vor sa demonstreze cu asta? stim cu totii cat sunt de avansati nemtii si ce pot face ... bravo lor dar nu cred ca iti trebuie mult sa te rastorni cu asta.
In a BMW, happiness isn't around the corner, happiness is in the corner.
Da....o porcarie de masina....fara suparare...dar mi se pare la fel de inutila ca...un Ferrari break...nici macar nu-i vad rostul...avea cineva impresia ca asa ceva e imosibil de realizat...si atunci...de ce? O masina de viraje nu e..cea mai rapida..iar..ma indoiesc...si ce mare lucru au facut...un motor v10 si 2!!!!!!!!!!! turbine...uau..700cp...tinand cont...de plecarea de baza mie mi se pare jenant.....
Daca scoteau dintr-un 2L treaba asta...erau de apreciat...dar asa.....patetic